MENÜ

Fenerbahçe, Klemen Prepelic'i istiyor

Son dakika gelişmesi... Takımın başına Igor Kokoskov'u getiren Fenerbahçe Beko'nun Sırp hocanın eski öğrencilerinden Klemen Prepelic ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe, Klemen Prepelic'i istiyor

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic'in ayrılığı sonrası yeni koç olarak Avrupa basketbolunun önemli isimlerinden Igor Kokoskov'u takımın başına getirdi. Koçun belirlenmesi sonrası yeni sezon için transfer çalışmaları da başladı.

Haberin Devamı

İspanyol gazeteci Jonathan Garcia'nın haberine göre Fenerbahçe'nin başına geçen Igor Kokoskov, eski öğrencisi Klemen Prepelic'i transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe, Klemen Prepelici istiyor

Kokoskov, 2017'de Slovenya'yı tarihi Avrupa şampiyonluğuna taşırken Prepelic'e birçok önemli yıldızın önünde verdiği kritik sorumluluk ile dikkat çekmişti. Prepelic, o turnuvada takımın şampiyonluğuna en çok etki eden isimlerden olmuştu.

Fenerbahçe, Klemen Prepelici istiyor

Real Madrid'den kiralık gittiği Joventut Badalona ile başarılı bir sezon geçiren Prepelic, EuroCup'ta çıktığı 15 maçta 17 sayı ortalama yakaladı. Prepelic'in iç sahada temsilcilerimizden TOFAŞ'a karşı attığı 37 sayı hala akıllardayken bir diğer temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen'i de akıl almaz bir son saniye basketiyle yıkmıştı.

YORUM YAZ