Haberler

    Zürih Sportif Direktörü Thomas Bickel: Fenerbahçe, Michael Frey İle Anlaştı

    Güncelleme:

    Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, kadrosuna bir forvet oyuncusu daha katmaya hazırlanıyor. FC Zürih Sportif Direktörü Thomas Bickel, Michael Frey'in transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını duyurdu.

    İsviçre Ligi ekiplerinden FC Zürih'in Sportif Direktörü Thomas Bickel, oyuncuları Michael Frey için kulüplerin anlaştığını ve kendilerinin de forvet arayışında olduklarını, Fenerbahçe'nin son kararını beklediklerini söyledi.

    Thomas Bickel, oyuncunun sağlık kontrollerinden geçerek sözleşmeyi imzalamasını beklediklerini kaydetti.

    "FENERBAHÇE MİCHAEL FREY İLE İLGİLENDİĞİNİ BİZE BİLDİRDİ"

    Thomas Bickel " Fenerbahçe, Michael Frey ile ilgilendiğini bize resmi yazıyla bildirdi ve teklifini yaptı. Transferle ilgili son durum, kısa süre içinde belli olacak. Bu bir süreç, transfer gerçekleşemeyebilir. 24 saat içinde kesinleşmesini bekliyoruz ki, biz de yeni transfer yapalım, fazla zamanımız yok." dedi.

    "SON KARAR FENERBAHÇE'NİN"

    Transfer sadece sağlık kontrolüne ve sözleşmelerin imzalanmasına kaldı. Yani son kararı Fenerbahçe verecek. Frey de gitmek istediğini söyledi, öyle olmasaydı zaten transfer görüşmesi yapmazdık" ifadelerini kullandı.

    FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ MICHAEL FREY KİMDİR ?

    Kariyerine Young Boys altyapısında başlayan İsviçreli 1,89'luk forvet, 2014/15 yılında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer oldu. Lille'de beklentilerin altında kalan oyuncu, önce Luzern'e kiralandı, 2016/17 yılında ise 500 bin euro bonservis bedeliyle Young Boys'a geri döndü. 1994 doğumlu forvet, geçen yaz ise 400 bin euro bedelle FC Zürich'in yolunu tuttu.

    24 yaşındaki Frey, mavi-beyazlı ekibin formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 16 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

    (Sporx)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe İsviçre Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (6)

    sinirli:

    Ali Koç''u eleştirenler kendini uçurumdan atsın. adam borç var diye sınırlı kapasite çalışıyor. zaman verin adama 2-3 sezona neler olur göreceksiniz.

    2
    4
    yanıtYanıtla
    düsünen:

    bu adamdaki mucadele arzusu muthis , taraftara heyecan verecek bir tim, hep oyunun icinde bir forvet, ayrica isvecten degil isvicreden geliyor, bir yildir takip ediyorum maclarini direk stattan izledim. disini tirnagina takacagina inaniyorum . fener bu cocukda zarar etmez , benim anlamadigim 1yilligina slimaniye 4, 5 dolar verilmesi.

    1
    4
    yanıtYanıtla
    KARLI DAĞLAR:

    Fenere isveçten ne dev forvetler geldi. Hiç bir şey olmadı. Bundan da bi cacık olmaz. Ancak çuvalla para götürürler. . .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    laptop tamiri:

    Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınTüm Notebooklarınız ileri teknoloji cihazlarımız ile kontrol edilerek en kesin çözümü size sunuyoruz. Notebooklarınızın tam bir check –up ile size net fiyat ve doğru yönlendirme yapılarak ilk gün ki gibi kullanabileceksiniz. Firmamız onarımını yaptıkları ürünler konusunda 6 ay garanti vererek orijinal parça ve kaliteli teknik bilgisinin arkasında durmaktadır. Diğer illerden cihazlarını onarım için yollamak isteyen müşterilerimize ücretsiz kargo ve paketleme

    1
    3
    yanıtYanıtla
    maskeli süvari:

    kardesım telefonunu adresını yazsaydın. .

    yanıt0
    yanıt0
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Lan olum bunlar harbiden kuş beyinli ya:))

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title