Adil Rami: "Sabırsızlanıyorum!"
Fenerbahçemize imza atmak için İstanbul'a gelen Adil Rami, ilk açıklamalarını yaptı.
news_image

Fenerbahçe, Adil Rami transferini açıkladı. Sarı lacivertli kulüp, bonservisi elinde bulunan Fransız stoperin, transfer için Türkiye'ye geleceğini belirtti 33 yaşındaki stoperin Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçeceği de açıklandı.

Adil Rami, 16:20'de Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a geldi

Adil Rami, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'yi çok uzun zaman önceden beri biliyorum. Çünkü onlara karşı daha önce oynamıştım. Taraftarlar ve stadyum çok ateşliydi. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah bugün veya yarın transfer tamamlanır." açıklamasını yaptı.

Kamuoyuna yapılan açıklamada şöyle denildi;

Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye'ye gelecektir. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

SÖZLEŞMESİ ELİNDEYDİ

Kariyerinde Valencia, Milan, Sevilla gibi takımların formasını giyen Fransız futbolcu, son olarak Marsilya'da oynuyordu. Marsilya ile sözleşmesini fesheden Rami'nin sözleşmesi elinde bulunuyordu.

Geride kalan sezonu Fransa 1. Ligi (Ligue 1) takımlarından Olympique Marsilya'da tamamlayan Rami, 21 resmi maçta oynadı. Fransa Milli Takımı'nın 2016 FIFA Dünya Kupası'nı kazandığı kadroda da yer alan 33 yaşındaki stoper, kariyerinde ayrıca Lille, Valencia, Sevilla ve Milan formalarını terletti.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 10
Mobil


///