MENÜ

Fenerbahçe haberi | Christoph Daum'dan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, TRT Almanca'ya özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'den takımdaki gidişata kadar birçok konuda açıklama yapan Daum, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söyledi.

Fenerbahçe son dakika haberi... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, TRT Almanca'ya özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'den takımdaki gidişata kadar birçok konuda açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un ekibinde yer alan Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Volkan Demirel ve Aurelio gibi isimleri yakından tanıdığını söyleyen Daum, "Teknik heyetteki görevleri açısında kariyerlerinin başında bulunuyorlar ancak ben yine de onların başarılı olacağını inanıyorum. Ali Koç şampiyonluğa oynayacak takım kurmuş. Türkiye'de 'Şampiyon olmak zorunda" diyeceklerdir ama hayır, ben bu takım şampiyon olur diyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin transfer ettiği Mesut Özil hakkında da açıklama yapan Daum, "Acil ihtiyaç olan 10 numara mevkiine oyuncu gelecek. Yanlış anlaşılmasın o mevkiide oynayabilecek olan Pelkas da çok iyi bir ofansif orta saha oyuncusu. Toplamda büyük yatırım yapıldı ve ben 20'de saymayı bıraktım. Bence şampiyonluk yolundalar ve bu yolda sadece kendilerine yenik düşebilirler" dedi.

YORUM YAZ