Haberler

Alexandra Stan'den Fenerbahçe'nin Kampanyasına Destek

Güncelleme:

25 Mart Pazartesi gecesi gerçekleşecek olan 6.Golden Palm Awards'ın özel davetlisi olarak İstanbul'a gelen Alexandra Stan Fenerbahçe formasını giydi ve Fenerbahçe'nin bağış kampanyasına destek verdi.

Alexandra Stan, Fenerbahçe formasını giydi ve taraftara mesaj gönderdi. Alexandra Stan, çektiği videoda "Fenerbahçe için kampanyaya destek ol" dedi. Alexandra Stan'ın bu çağrısı sosyal medyada coşku yarattı.

DAHA ÖNCE TÜRKİYE'DE KONSER VERDİ

Daha önce de konser için Çanakkale'ye gelen Alexandra Stan, otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye ikinci kez geldiğini ve bu gelişinde de ülkeye hayran kaldığını söylemişti. Çanakkale'yi de çok beğendiğini belirten Stan, "Boğazda gemiyle bir tur atma imkanım oldu. Çanakkale'nin tarihi ve kültürel yapısı beni çok etkiledi. Zaten Romanya ve Türkiye'nin birçok benzer yanı var. Bu nedenle yabancılık çekmiyorum. Türk insanı çok sıcak kanlı. Beni burada çok yakın karşıladılar. Yöresel meyveler çok hoşuma gitti. Buranın meşhur üzümünün tadına baktım ve çok beğendim. Çanakkale'ye tekrar gelmeyi çok isterim" diye konuşmuştu.

Alexandra Stan'den Fenerbahçe'nin Kampanyasına Destek

Şarkıcı, Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde verdiği konserde hayranlarıyla buluşmuştu. Konserden önce festival etkinlikleri için hazırlanan belde stadını dolduran binlerce izleyici, sanatçının seslendirdiği şarkılara alkışlarıyla eşlik etmişti. Dinleyicilerine Türkçe "İyi akşamlar" ve "Sizi çok seviyorum" diye seslenen Alexandra Stan, yaklaşık bir saat sahnede kalmıştı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (18)

Casio Murat 1905:

Seni seviyodum ALEXANDRA. . . ama artıkk sevmiyorum. . #

4
7
yanıtYanıtla
alikoçbaşkanfenerkümeye:

Halkın cebinde paramı varda kampanya topluyorsunuz, Ali koç milyarder adamsın sen sana hava hoş aylık 2000 tl maaş ile ev geçindiren adamlardan para dilenmeye utanmıyormusun.

6
0
yanıtYanıtla
acgöz-ali-cimri ali:

pinti zengin ama ac fakir ruhlu

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

Şimdi en büyük fantezim şu oldu; sarı lacivert iç çamaşırlı bir hatun la güzel bir gece. Çok iç açıcı doğal Viagra. .

4
1
yanıtYanıtla
kim:

fenerli değilim ama fener forması bir insana bu kadar mı yakışır

2
3
yanıtYanıtla
Sambacı:

Eskiden beri hayranıyım bu kadının

3
2
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

forma seni acmış cok yakışmış ülkemize bi daha gel güzelim

1
3
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

AYNEN BİZİM KEZBANLAR HATUN GÖRSÜN.

yanıt5
yanıt0
ARZU CISSS:

kız aslı nedir bu işin aslı güzelim

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Herkese hayırlı geceler diliyorum,, Allah devletimizi,, milletimizi her türlü belalardan ve nusibetlerden korusun,, kardeşliğimizi daim etsin,,Amin.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title