MENÜ

Fenerbahçe: Erol Bulut açıklaması! Maçın sonucu...

Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesi için nefesler tutuldu. Dev mücadele öncesi çarpıcı Erol Bulut açıklaması geldi. Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta aldığı Göztepe yenilgisiyle ligde 5. kez iç saha mağlubiyetini yaşayan sarı lacivertliler, eleştirileri arkasında bırakarak bu maçla yeni bir sayfa açmak istiyor. Editörlerimizden Hakan Ateşler, kritik mücadeleyi Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi. Olası bir puan kaybında Fenerbahçe cephesinde doğabilecek ihtimalleri değerlendiren Ateşler'den çarpıcı bir Erol Bulut yorumu geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'a konuk oluyor. Sahaya yansıyan performanstan dolayı eleştirilen Erol Bulut ve öğrencileri bu mücadeleyle yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

Haberin Devamı

Zirve yarışını doğrudan etkileyecek dev mücadele öncesi editörümüz Hakan Ateşler, Fanatik TV'de Trabzonspor - Fenerbahçe maçını analiz etti.

Trabzonspor'un süper oynamadığını ama kazanmayı bildiğini ifade eden Hakan Ateşler, Fenerbahçe'deyse karmaşanın hakim olduğunu belirtti.

Olası bir puan kaybında yaşanacak ihtimalleri değerlendiren Hakan Ateşler'den flaş Erol Bulut yorumu geldi.

YORUM YAZ