Haberler

Fenerbahçe, Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam'ın görevinden istifa ettiğine dair haberleri yalanladı

Güncelleme:

Ankaragücü yenilgisi sonrası zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi başkan yardımcısı olan Burhan Karaçam'ın, görevinden ayrılma kararı aldığı iddia edildi ancak sarı-lacivertli kulüp, bu haberleri yalanladı.

Galatasaray ile oynanacak derbi öncesinde Fenerbahçe'de öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Ajansspor'un haberine göre; Sarı-lacivertlilerin başkan yardımcısı Burhan Karaçam, görevinden ayrılma kararı aldı.

AYRILMA NEDENİ FİKİR AYRILIKLARI

Karaçam'ın ayrılma sebebinin ise yönetimde yaşadığı fikir ayrılıkları sebebiyle olduğu öğrenildi. Resmi açıklamanın ilerleyen dönemlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Özellikle mali işler konusundaki uzmanlığıyla bilinen Burhan Karaçam, son gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yer almamıştı.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Burhan Karaçam'ın görevinden istifa ettiğine dair iddiaları yalanladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün bir internet sitesinde, Başkan Yardımcımız Sayın Burhan Karaçam'ın görevinden istifa ettiğine dair bir haber yer almıştır. Bu haber tamamen gerçek dışıdır. Taraftarlarımızdan ricamız, Kulübümüzün saha içinde ve saha dışında ciddi mücadele verdiği, kritik dönemden geçtiği bu süreçte, gözle görülür bir şekilde artan asılsız haberlere itibar etmemeleridir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burhan Karaçam Galatasaray Fenerbahçe Karaçam Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

gıcık:

Yaprak dökümü başladı. Birde gs yenerse. Ali Koç bile bırakır.

16
7
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ben de Ersun Yanal istifa etti sandım!.

17
0
yanıtYanıtla
sel yaz:

bende

yanıt2
yanıt0
aaaa:

ersun kalsin bize iyi fb zarar

yanıt1
yanıt2
Wanted:

cim bom korkusu sardi iclerini sardi nede olsa GS folarki 10 puan 9 puan geriden geldik cok sampiyon olduk gene sampiyon cim bom olur diye istifalar baslamistir

4
11
yanıtYanıtla
maviş:

lan zekası noksan. 22 senedir yenilmiyo bu takım kadıkoyde yüzünüzün astarı olsa kızarardı mal herif.

yanıt6
yanıt5
FIRTINA 61:

Gemi batmaya başladı demek!!!

7
7
yanıtYanıtla
zuhahahah:

tabi herkese devlet yardım etmiyo maalesef stadı devlet yapsın vergileri devlet affetsin borçları devlet ödesin uefanın kupalara alamaz dediği takımı devlet bir gecede borçtan kurtarsın sonra biz yusufu sattık artıya geçtik:D nenemin de bıyığı olsa dedem olurdu

yanıt3
yanıt3
FIRTINA 61:

Geçen hafta Rıdvan söyledi Fenerbahçe''nin devlet 300 milyonunu sildi, sırf Fenerbahçe transfer yapabilsin diye bir saatte bir işini hallettiğini de söyledi. Devlet Topuk yaylasında size Otel açtı işletiyorsunuz. Hani Yersun Yalan''ın manitaları götürdüğü otel!!! Kalamışta kaçak yat limanı da işletiyorsunuz da devlet ses çıkarmıyor! Spor salonun olduğu arsayı sırf başkaları ihaleye girmesin diye Bursa''da yerel bir gazeteye ilan verenlere ses çıkarmayan da gene devlet! Şikeyi silen de gene devle

yanıt0
yanıt0
BJK:

SIRADA ALİ KOÇ VAR DEMEDİ DEMEYİN

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title