Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Oğuz Kaan Güçtekin kimdir? Fenerbahçe altyapısından yetişen Oğuz Kaan Güçtekin Sivasspor maçında ilk kez forma giydi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 4-1 mağlup ederken 20 dakikaya hat-trick sığdıran Roberto Soldado, galibiyetin mimarı oldu.

        2

        Sarı-lacivertlilerde diğer bir gündem ise oyuna 86. dakikada giren Oğuz Kaan Güçtekin oldu.

        3

        Fenerbahçe altyapısından çıkan Oğuz Kaan, dün profesyonel kariyerindeki ilk maçına çıktı ve sarı-lacivertlileri heyecanlandırdı.

        4

        Manchester City, yaz transfer döneminde genç yetenek için 4,5 milyon sterlin yani yaklaşık 20 milyon TL'lik teklif yapmıştı.

        5

        The Sun'ın haberine göre Manchester City, Oğuz Kağan için Fenerbahçe'ye 4.5 milyon sterlinlik bir teklif sundu fakat önerilen bu rakam Fenerbahçe tarafından reddedildi.

        6

        AZİZ YILDIRIM DA TEKLİFLERİ DOĞRULAMIŞTI

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Oğuz Kağan için İngiliz kulüplerinden teklif olduğunu ama oyuncuyu bırakmayı düşünmediklerini açıklamıştı.

        7

        Yıldırım, "Oğuz Kağan altyapıda, 18 yaşında, Manchester City'den 5 milyon euro verdiler, vermedik. Takımda oynarsa kimse şaşırmasın." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Son yaptığı teklif reddedilen Manchester City'nin yeni bir teklif hazırlığında olduğu haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu.

        9

        Premier Lig ekiplerinin dışında Bundesliga'dan da bazı takımların oyuncunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.

        10

        Genç oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran 2020'ye dek kontratı bulunuyor.

        11

        Oğuz Kaan Güçtekin, Demir Grup Sivasspor maçının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

        12

        Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybı yaşadığı haftada kazanmanın çok önemli olduğunu ifade eden genç oyuncu, “Her şeyden önce maçı kazanmak çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada mutlaka galip gelmek istiyorduk." dedi.

        13

        Oğuz, sözlerini "Çok şükür ki bir sıkıntı da yaşamadık. Bugün ilk maçıma da çıktım. Çocukluğumu hayaliydi bu. Stadımızda ve taraftarımızda oynamak. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. Maçın sonuna kadar aynı heyecanı hissettim. Aykut Hocama da çok teşekkür ederim. İnşallah biz kazanmaya devam edeceğiz.” ifadeleriyle noktaladı.

        14

        Öte yandan taraftarlar, genç oyuncu hakkında sosyal medyada görüş belirtti. İşte yapılan paylaşımlardan bazıları:

        "Oğuz Kaan’ı izleyin! Top ayağına gelmeden nereye pas atacağını çoktan belirliyor! Fenerbahçe’nin geleceği!"

        15

        "Oğuz Kaan'daki Emre Belözoğlu kumaşını bir tek ben mi görüyorum?"