131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

‘FEN BİLİMLERİ’ YENİ DÖNEME HAZIR

14 Ağustos 2018, Salı 07:04

     


Aliağa Özel Fen Bilimleri Okulları, 2018 – 2019 eğitim öğretim dönemine genel kurul toplantısıyla başladı.

Aliağa Özel Fen Bilimleri Okulları’nda, 2018 – 2019 eğitim öğretim dönemi öncesi, okul idarecileri ve öğretmenlerinin katılımıyla genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Özel Fen Bilimleri Okulları Kampüsü’nde yapılan toplantıyı okulun kurucu temsilcisi Hakan Şahbaz yönetti. Geçen yıl Aliağa’da ilk yıllarını icra ettiklerini ve çok güzel işlere imza attıklarını söyleyen Hakan Şahbaz, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bu sene 5. ve 9. Sınıfta Türkiye’de derece yapan öğrencilerin kaydını aldık. Bu yıl artan ve uzmanlaşan kadromuzla çok daha başarılı ve aktif bir okul olacağız. Bunun için de kurumsal anlamda doğru adımları atacak ve profesyonel bir yönetim sergileyeceğiz. Tüm öğretmenlerimiz yıl içerisinde çok aktif bir rol almalıdır. Eğitime gönül verdik ve bu güzel yoldan dönmeyeceğiz. Bizim okulumuzda okuyan ve mezun olan öğrencilerin, sosyal hayatta konuşmalarıyla, özgüvenleriyle, yabancı dilleriyle ve elbette saygınlıklarıyla fark yaratmasını istiyor ve hedefliyoruz. Aliağa halkının normal okulla kolej eğitimi arasındaki farkı görmesini bekliyoruz.” dedi. Şahbaz, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

“Prestijli öğrenciler yetiştirmek tek amacımız”

Şahbaz’ın ardından, Fen Bilimleri Kampüsü İlkokul ve Ortaokul Müdüresi İnci Açıkgöz bir konuşma yaptı. Açıkgöz, yaptığı konuşmada, “26 yıllık deneyim, bilgi ve birikimimle bu yıl göreve başladığım Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulu’muzda güzel, anlamlı ve faydalı işlere imza atacağıma inancım tamdır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bilimsel düşünce yapısına sahip, soran ve sorgulayan, toplumda parmakla gösterilen prestijli öğrenciler yetiştirmek tek amacımızdır. 2018-2019 eğitim yılında ilçemizdeki tüm öğrencilerimize ve meslektaşlarıma başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Dürüst ve başarılı bireyler yetiştireceğiz”

Fen Bilimleri Kampüsü’nde yer alan lisenin müdürü Ömür Eraslan ise bir ülkenin medeniyet seviyesini en üst noktada tutabilmek için ışık saçan gençlere ihtiyaç olduğunu belirtti. Eraslan, “Fen Bilimleri Aliağa Anadolu Lisesi olarak amacımız, öğrencimizin kendi frekansında en parlak ışığı saçmasını sağlamak için Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çıktıkları bu eğitim ve öğretim yolculuğunda her türlü destek ve imkanı sağlayarak kendilerini ifade edebilen çalışkan dürüst ve başarılı bireyler olarak yetiştirmeye vesile olmaktır.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler