Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aydan, Federasyonu Genel Sekreteri Süleyman Sırrı Köklü, Kastamonu Kunduracılar Odası Başkanı Mehmet Kalyoncuoğlu, Tosya’da bir dizi ziyarette bulundu.

 Tosya Terziler Odası Başkanı Mehmet Erzayın ve Tosya Tabaklar ve Deri Eşya Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Küçüktuzsuz  ve oda yetkilileriyle birlikte Esnaf Lokalinde bir araya gelen heyet ilçede yaşanan ekonomik sorunlar ve Ayakkabı esnafının yaşadığı krizlerin aşılması konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aydan daha sonra Tosya Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Ayakkabı esnafını ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz yıllarda ilçede yaşanan yoğun kış döneminde yapmış olduğu ‘’Ayakkabımatik ‘’ icadı ile vatandaşların kar ve buzda kaymasına çözüm bulan 40 yıllık esnaf Ahmet Büyükseçkin’i ziyaret eden Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aydan haberi ulusal basında gördüğünü ifade ederek yapmış olduğu bu başarılı çalışmadan dolayı tebrik etti.

Editör: TE Bilisim