banner249

Feci kazada hayatını kaybeden aileden geriye bu fotoğraflar kaldı 

Aydın’da içerisinde Karaca ailesi ve yakınlarının bulunduğu araca tren çarpması sonucu, araç sürücüsü Gürhan Karaca’nın eşi Nazlı Karaca, 11 aylık bebekleri Ecrin Karaca ve yakınları Sudenuz Eroğlu hayatını kaybederken, geride kazadan bir iki saat önce çekilmiş fotoğrafları kaldı. 

Feci kazada hayatını kaybeden aileden geriye bu fotoğraflar kaldı 
banner240

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir lokantada yemek yedikten sonra evlerine doğru yola çıkan içerisinde Karaca ailesi ve yakınlarının bulunduğu 09 PM 854 plakalı araca Söke-Aydın seferini yapan M.A. idaresindeki 32351 sefer sayılı yolcu treni çarpmıştı. Yaşanan kazada araç sürücüsü Gürhan Karaca (27), Hüseyin Eroğlu (40), Aysun Eroğlu (27) yaralanırken, Gürhan Karaca’nın eşi Nazlı Karaca (20), 11 aylık bebekleri Ecrin Karaca ve Sudenaz Eroğlu hayatını kaybetmişti.

Son anlarını sosyal medyadan paylaşmışlar

Karaca ve Eroğlu ailesinin akşam yemeği için Germencik Ortaklar Mahallesinde bulunan bir lokantada yemek yedikleri ve Karaca çiftinin çocukları ile lokantada fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaştıkları görüldü. Karaca ailesinden geriye yemek esnasında çekildikleri mutluluk pozları kaldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER