Haberler

Fenerbahçe'nin Yıldızı Roman Neustadter, Eşcinsellik Hakkında Konuştu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nın tecrübeli stoperi Roman Neustadter, Rus basınına eşcinsellikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu: Herkes istediğini sevebilir.

Fenerbahçe'nin 2016 yazında Schalke 04'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Roman Neustadter, Rus basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özellikle Rusya'da çokça tartışılan eşcinsellik konusu üzerine eğilen deneyimli stoper, bu konuda flaş ifadeler kullandı.

"HERKES İSTEDİĞİNİ SEVEBİLİR"

Rusya'nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alması beklenen Sarı Lacivertli yıldız, "Herkes istediğini sevebilir. Bunu kabul etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer bir erkek başka bir erkeği seviyorsa bu, onların bileceği iş." ifadelerini kullandı.

Neustadter, yorumlarına şu şekilde devam etti: "Bu kimseyi acıtmamalı. Sadece kabul edin ve karınızla kendi hayatınızı yaşayın. Bugünün yaşam tarzı bu. Bunu değiştiremez ve buna direnemeyiz. Hepimiz eşitiz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rusya Federasyonu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Fenerbahçe:

Eeee GS''li BJK''liler kuyruk sallarsa KADIKÖY BOĞASI Futbolcularda Boş Geçmez Kim olurlarsa olsunlar.

4
8
yanıtYanıtla
Fenerli:

Gidin önce bir iki kupa alın. boğaları bu millet kurbanda keser fakir fukaraya dağıtır

yanıt2
yanıt0
Ferhat:

Vay be bende Neustadter neden sürekli yakın tribünlerle kesişiyor diyorum meğersem bundan dolayıymış :D

3
1
yanıtYanıtla
Galatasaray1905:

fenerlilerden özellikle yorum bekliyorum :D

1
3
yanıtYanıtla
fenerbahce:

bu nasıl başlık adam karalamayın

4
0
yanıtYanıtla
1905:

Bu kafayla şampiyon olursunuz.

0
2
yanıtYanıtla
Nosterdey:

İyiki fenerbahçeliyim Ayollll

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bizim sorunumuz ney biliyormusunuz insanlari oldugu gibi kabullenemiyoruz kendi dogrularimizla yasayan insanlariz ama herkes kendinden sorumlu inancli olana laf atiyoruz inancsiz olana da kimne olursa olsun saygi gostermeyiogrenmeliyiz yok sa bu kavgalar oldurmeler bitmez

0
0
yanıtYanıtla
GS:

Avrupada normal olabilir TR de sakıncalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title