Haberler

Fenerbahçe, Bursaspor ile Deplasmanda 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Fenerbahçe, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, Ersun Yanal ile çıktığı 3 lig maçından da sahadan 1 puanla ayrıldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan maçta Fenerbahçe, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golünü 20. dakikada Roberto Soldado kaydederken, Bursaspor'un golü 89. dakikada Aytaç Kara'dan geldi.

Fenerbahçe, Bursaspor ile Deplasmanda 1-1 Berabere Kaldı

FENERBAHÇE KÜME DÜŞME POTASINDAN ÇIKTI

Sarı-lacivertliler bu skorla puanını 17'ye yükseltti ve küme düşme potasından çıkarak haftayı 15. sırada tamamladı. Bursaspor ise puanını 22'ye çıkardı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Bursaspor Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

Bu sonuçla Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Sarı-lacivertliler son olarak 11 Kasım'da Ülker Stadında Alanyaspor'u 2-0 mağlup etmişti. Kanarya, Alanyaspor maçından sonra ligde oynadığı 6 maçta 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (97)

leone:

kebapçı selahattin i deneyin. puhahahah

1
29
yanıtYanıtla
fenevli:

sıkıntı yok seneye pttde şampiyonuz zaten

25
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

BAS HADI CINCONLU

yanıt2
yanıt2
ORHAN H. AYDIN:

Şampiyonluk için sırada Ümraniye var, ardında da NamazgahSpor, belki sonra Fener''in önü açılır, o da yanarsa. . .

yanıt1
yanıt0
1935:

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, Kanarya kafeste

14
7
yanıtYanıtla
Pompacı:

Cüneyt babanız yine iş başında fenevbahçeliler sözde bu adam Fenerbahçe’ye düşman

11
9
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

BU ULKEDE TEK HAKIMDEN SIKAYETCI OLMAGA HAQQI OLMAYAN TAKIM GS NEDENI HEP HAKEME OYNUYORLAR MEDYASIYLA KURAL BILMEYEN YONETICILERIYLE FUTBOL BILGISI OLMAYAN MEDYESIYLA BIR BAKIN DUN FB KAPISINA VURULAN QOLE VE SKIRTELE VERILMIYEN PENALTIYA HEC BIR KESDEN SES CIKMIYOR DUSUNUN BUNU CINCONA ETSEYDILER NE OLURDU

3
16
yanıtYanıtla
TenTen:

tez elden derhal 17 kulüp bildiri yayınlar yok hakemleri yedirmeyiz böyle iyimi

yanıt8
yanıt1
AHMETS:

RİZE 1 KASIMPAŞA 0 GOL UMAR TEBRİKLER RİZE.

14
4
yanıtYanıtla
taka tuka:

Düşme hattını yakından ilgilendiren bir maç.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title