MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç, MHP Kaymaklı Belde Teşkilatıyla Buluştu...

Koç, Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı kasabasını ziyaret ederek burada turizm esnafı ve çiftçinin sorunlarını dinledi.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç Kaymaklı belde ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde şunları ifade etti.

Gitttiğimiz her yerde olduğu gibi Kaymaklı'da da halkımız vatan birliği ve bölünmezliğini istiyor. İktidarın Nevşehir e hiç bir şey yapmadığını Mevcut vekillerini daha Görmediklerini tanımadıklarını Söylüyorlar. Bizlerde onlara Nevşehirin tüm sorunlarının çözümünün Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı olduğunu söyledik.

Tüm Çiftciler borç batağında, ekim yapamayan çiftçimiz ise mağdur durumda olduğunu bunun da çözümü MHP de dedik.

Kaymaklı Yer altı çarşı esnafı derdini dinledik. Yüksek kiralarının çözümü olacağız Dedik esnafa kira yardımı konusunda seçilir isek çalışma başlatacağız sözü verdik.

Yöresel ürünlerin Kaymaklıda mevcut vekiller tarafından görmezlikten gelindiğini buna dur demek için geleceğimiz tek sesliliğe karşı olduğumuzu beyan ettik.

Gelmeyen uğramayan mevcut vekillere karşı AKP anlayışına karşı MHP nin desteklenmesi lazım dedik. 

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç ,Artık devir değişti. Ben yaptım olduculağa karşıyız .Biz haktan yana halkla birlikte olacağız.Biz halkın arasındanız öyle de kalacağız buna şahsım ve partim adına söz veriyorum dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç , Kimse size yer altı carşısı projesinde bir şey sormadı neden sormadı Kim orda çalışacak kim ekmeğini kazanacak siz mi onlar mı ? oranın sorunu sizden iyi kim bilir Yapılan yanlışlıklara hayır deyin teslimiyetçiliğe hayır demek için illaki Milliyetçi Hareket Partisi İktidarı çözüm olacak güçlüyüz varız.  Nevşehir de Milliyetçi Hareket Partisinin Kalbi atacak dedi.