Haberler

Fatma Şahin, filmde baklava yiyen Charlize Theron'ı Gaziantep'e davet etti

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "The Old Guard" filminde baklava yeme sahnesi bulunan ve Gaziantep baklavasına öven Hollywood yıldızı oyuncu Charlize Theron'u kente davet etti.

Vizyona giren "The Old Guard" filminin bir sahnesinde baklava yiyen dünyaca ünlü sinema sanatçısı Charlize Theron, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Gaziantep baklavasına övgüler yağdırdı.

BAKLAVA SAHNESİNDEN ÇOK ETKİLENDİLER

Konu hakkında açıklama yapan Fatma Şahin, geçen yıl "Oscar Ödülleri" olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödülü olan "Akademi Ödülleri" töreni kapsamında düzenlenen yemeğin menüsünde baklava ikramı gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Charlize Theron'un da bu menüde Antep baklavasının tadına baktığını öğrendiklerini ifade eden Şahin, vizyona giren "The Old Guard" filmdeki sahneden de çok etkilendiklerini belirtti.

Fatma Şahin'den Charlize Theron'a 'baklava daveti'

OYUNCUYU GAZİANTEP'E DAVET ETTİLER

Şahin, baklava sahnesi için şöyle konuştu: "Filmdeki sahneyi izleyince Antep baklavasının tadı bir dilimle belli olmaz diye düşündük ve kendisine baklava gönderip buraya davet etme kararı aldık. Davetimizi sosyal medya hesaplarımızdan da gerçekleştirdik. Kendisine resmi davette de bulunacağız. Theron'u gastronomi ve lezzet başkenti olan Gaziantep'te ağırlamaktan ziyadesiyle mutlu olacağız."

Fatma Şahin'den Charlize Theron'a 'baklava daveti'

"ŞİMDİYE KADAR YEDİĞİM EN İYİ TAT"

Netflix Türkiye, Twitter hesabından "Afiyet olsun" ifadeleriyle birkaç gün önce vizyona giren Gina Prince'in yönettiği, aksiyon dalındaki "The Old Guard" filminden bazı sahneleri Charlize Theron'u da etiketleyerek paylaşmış, Theron ise "Şimdiye kadar yediğim en iyi tat. En iyisinin Gaziantep'te olduğunu duydum." anlamına gelen "Best thing I've ever tasted. Heard they have the best at Gaziantep…" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Fatma Şahin'den Charlize Theron'a 'baklava daveti'

Kaynak: AA / Magazin

Charlize Theron Fatma Şahin Hollywood Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (34)

ecivicivokkey:

kadın pişman oldu baklava yediğine , ya biraz cool durun ya eğilip bükülmeyin hemen, koskoca Türkiye''sin sen ! Bir hollywood oyuncusu baklava yedi diye o günü resmi tatil ilan edeceksiniz neredeyse .

49
15
yanıtYanıtla
Antep:

"Koskoca Türkiyeyiz" ile "biraz cool durun" aynı cümleye gitmemiş sanki..

yanıt1
yanıt2
k.maraş:

sayın fatma şahinden afrikadaki yemendeki kardeşlerimiz içinde bir baklava çagrısı bekliyoruz

36
6
yanıtYanıtla
NE ALAKA:

KADIN DİYOR MELENAĞZI, SEN DİYORSUN. . . . . .

yanıt0
yanıt5
K.maraş:

Kim ne konustuysa ondan sorumludur melanagzi şansın üzüldüm sana kişiliğini kaybetmişsin zor işin.

yanıt0
yanıt0
TR:

TÜRKİYEDEKİ AÇLARI DÜŞÜNSEN BİRAZ DA MARAŞ LI

yanıt4
yanıt3
Antepli Vatandaş:

OOOOoofffff. . . Arkadaş gelse neee gelmese nee Antep onun gelmesi ile X5 kalkınacak mı? Türkiye bunun gelmesi ile övünecek kadar basit bir ülke değil ki sen lafa gelince koca B. B. başkanısın bununla uğraşacak vakti nasıl buluyorsun demezler mi adama ! ne işin var bununla! Şehirde o kadar şikayet eksik varken bunlar boş iş !

9
10
yanıtYanıtla
vanlı:

kadın antep e delikanlı gibi sahip cıkıyor. . . helal olsun. . .

11
6
yanıtYanıtla
YALNIZ ADAM:

yabancıyı davet edin ama önce o güzel lezzetleri fakire kimsesize ikram edin elin yabancısını aylar yıllarv bekleyeceksiniz dört gözle içimizdeki fakiri kimsesizi aylar yıllar olur görmeyiz göremeyiz benim görüşüm bu

14
3
yanıtYanıtla
Tuğba:

Fakit diyoruz da senden benden geri kalmıyorlar merak etme

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title