CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, referandum çalışmalarında büyük özveri ve emekle çalışan CHP Edirne Kadın Kollarına teşekkür etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve İlçe Kadın kolları başkanlarına gönderdiği mektupla teşekkür etti.

Köse, gönderdiği mektupta, “16 Nisanda gerçekleşmiş olan Halk oylaması öncesi ve sonrasında göstermiş olduğunuz üstün çaba ve emekleriniz için hepinizi tebrik ediyorum.

 Bizler Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun en büyük emaneti olan Cumhuriyet’e sahip çıkmak için canını dişine takıp çalışan emek veren inançlı Cumhuriyet kadınları olarak Hayır kampanyasını çok güzel bir şekilde örgütledik. Moral bozmak yok. İyimser olmak, geleceğe umutla bakmak için tonlarca nedenimiz var. Toplumun yarısı OHAL rejimine rağmen baskı, saldırı ve tehditler altında gittiği sandıkta, içinde yer almadığı Anayasa değişikliğine HAYIR dedi.

Bundan sonra da, aynı azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Yine halktan, haktan kardeşlikten ve barıştan yana olduğumuzu her alanda dile getireceğiz. Bu Süreç içerisinde ve sonrasında gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, başarılarınızın devamını diliyorum “ diyerek düşüncelerini aktardı.