Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fatih Terim'in şok görüntüsü ortaya çıktı

    Süper Lig'de şampiyonu belirleyen Galatasaray - Başakşehir maçı sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Başakşehir'in golünün ardından Fatih Terim'in Robinho'ya yumruk gösterdiği ve daha sonra ortalığın karıştığı görülüyor.

    Heyecan fırtınası şeklinde geçen Başakşehir - Galatasaray maçı gerilimleriyle de çok konuşuldu. Başakşehir'in golünün ardından iki takımın yedek kulübeleri birbirine girerken yeni görüntüler ortaya çıktı. Taraftar kamerasından çekilen görüntülerde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yedikleri golün ardından Başakşehir kulübesine doğru hareketlendiği görülüyor.

    TERİM YUMRUĞUNU GÖSTERİYOR

    Sinirli bir şekilde yürüyen Terim, hakem ve temsilcilerin arasından geçerek o esnada itirazlarda bulunan Başakşehir'in yıldızı Robinho'ya yöneliyor. Brezilyalı futbolcuya tepki gösteren Terim'in, o sırada yumruğunu gösterip geri çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Terim'in bu hareketinin ardından şoke olan Robinho'nun da eliyle "Gel, gel" işareti yapması ekrana yansıdı.

    Tüm bunlar yaşanırken araya iki takımın futbolcuları girerken ortalık daha da karıştı. İki takım oyuncuları birbirine girerken, emniyet güçleri gerginliği güçlükle yatıştırdı. Bu sırada araya hakemler ve TFF temsilcileri de girmeye çalıştı.

    Yaşanan gerilim sonrası hakem Cüneyt Çakır, VAR'a giderken görüntüleri izledi. Çakır, yaşanan tüm bu olaylarda Başakşehir'den Adebayor ile Bajic'e, Galatasaray'dan ise İsmail Çipe ile Marcao'ya sarı kart gösterdi. Fatih Terim ise herhangi bir ceza almadı.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler