Terim'den yıldız ismin transferine veto!

24.08.2019 - 08:35 | Son Güncellenme: 24.08.2019 - 11:35

Terim'den yıldız ismin transferine veto!

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi temsil edecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların Radamel Falcao konusunda resmi açıklama beklentisi sürüyor. Transfer sürecinde Galatasaray'a önerilen bazı isimlere ise teknik direktör Fatih Terim'den veto geldi.

Transferde Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ilerleme sağlandı

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını şekillendirdi. Görüşmeler de deneyimli çalıştırıcının bilgisi dahilinde yapıldı. 

Adebayor, Galatasaray'a önerildi

Geçen sezon Başakşehir forması giyen Togolo golcü Emmanuel Adebayor'un Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı. 

Fatih Terim'den Adebayor transferine veto

Ajansspor'un, kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; golcü futbolcu Adebayor Galatasaray'a önerildi. Fakat; teknik direktör Fatih Terim bu transfere onay vermedi, veto etti.

Adebayor beklentilere yanıt bulamadı

Türkiye'de üst düzey takımlardan beklentilerine karşılık bulamayan Adebayor'un ise daha sonra diğer teklifleri değerlendirdiği ve daha sonra Kayserispor ile görüştüğü ifade edildi.

Adebayor geçen sezon kaç gol attı?

35 yaşındaki Adebayor geçen sezon Medipol Başakşehir'de 30 maçta 863 dakika süre aldı ve 3 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Başakşehir'deki ilk sezonunda neler yaptı?

35 yaşındaki futbolcu Adebayor, Başakşehir’e 2016-17 sezonunda gelmiş ve ilk sezonunda 16 maçta 1223 dakika süre almıştı. Adebayor, 16 gol kaydederken 7 de asist yaptı.

Adebayor, 2017-18 sezonunda coşmuştu

Golcü futbolcu 2017-18 sezonunda ise gol sayısını artırmayı başardı. Takımın önemli silahı olan yıldız isim 36 maçta 3001 dakika süre alırken, 17 gol 4 asistle tüm dikkatleri üstüne çekti.

Adebayor, transferde Galatasaray ve Fenerbahçe ile sık sık anıldı

Transfer döneminde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile sık sık anılan Adebayor, son derece önemli bir kariyere sahip.

Adebayor hangi takımlarda oynadı?

Adebayor, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham ve Crystal Palace formalarını terletmişti.

Gol sevinçleriyle dikkat çekti

Golcü oyuncu, Türkiye’de forma giydiği dönemde asker selamı vererek de çok konuşulmuştu. Zeytin Dalı harekatı başta olmak üzere gol sevinçlerinde asker selamıyla Mehmetçik’e destek vermişti.

Baby Kanu: Adebayor

Nwankwo Kanu’ya benzetilen ve Baby Kanu olarak da anılan Adebayor’un bundan sonraki kariyerine Kayserispor'da devam edeceği ifade ediliyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler