Fatih Terim'den sistem değişikliği!

02.06.2020 - 09:06 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 09:09

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor maçı öncesinde plan yapıyor. Terim, sistem değişikliği yapacak mı? Forvette kimler oynayacak? Galatasaray'da son gelişmeler...

Fatih Terim'den sistem değişikliği!

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen ara 12 Haziran itibarıyla sona erecek. Galatasaray, salgın sonrasındaki ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Fatih Terim, nasıl bir taktik kullanacak? Sistem mi değişiyor? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Galatasaray, tam takım olmanın sevincini yaşıyor

Ara verilen sezon boyunca sakatlıklar nedeniyle çok sıkıntı çeken ve sürekli eksik kalan Galatasaray, geri dönüş sürecinde hemen hemen tam takım olmanın sevincini yaşıyor.

Luyindama dışında eksik kalmadı

Sol diz ön çapraz bağları ve menisküsünden ameliyat olan Luyindama dışında sarı-kırmızılılarda eksik kalmadı.

Terim'den sistem değişikliği

Özellikle Florin Andone'nin ara sonrası çok formda görülmesi, Teknik Direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürdü. Skorer'in haberine göre; Aslan'ın deneyimli hocası, kalan 8 haftada sistem değişikliğine gitmeyi düşünüyor. Lige verilen ara öncesi 4-1-4-1'e ağırlıklı veren ve iyi sonuçlar alan Terim'in, Andone'nin formundan yararlanmak için 4-4-2'yi düşündüğü belirtiliyor.

Falcao'nun partneri kim olacak?

Rumen forvet, ileri ikilide Radamel Falcao'ya partnerlik yaparken bir başka formda isim Adem Büyük de alternatif oyuncu olarak forma bekleyecek.

Onyekuru ve Feghouli'nin durumu

Savunma hattı belli olan Terim, orta dörtlünün merkezinde Seri ile Lemina'yı kullanacak. Kanatlardaki Onyekuru ve Feghouli, hücum ağırlıklı isimler olduğu için sistem 4-2-4 de olabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler