Fatih Terim'den korona belgesi isteyen Mehmet Ali Yılmaz'ın yarışmacı kızlarla karantina partisi

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'den Kovid-19 test belgesi istemişti. Ortaya çıkan görüntüler gösterdi ki Yılmaz, #evdekal kuralına çok güzel uyuyor. Hem de İşte Benim Stilim yarışmacı kızlarıyla...

İmparator Fatih Terimgeçen hafta koronavirüse yakalanmış ve dün de taburcu olmuştu. Kendisinden test belgesi isteyen TrabzonsporOnursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ise ortaya çıkan bu görüntüleri sosyal medyayı resmen salladı.

BİR YANDA NAZLI BİR YANDA ÖZDEN

TrabzonsporOnursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın koronavirüskarantinası günlerinde #evdekal kuralına uyuyor.. Mehmet Ali Yılmaz karantina günlerini İşte Benim Stilim programımın sevilen yarışmacılara Nazlı Kayaarslan ve Özden Cerrahoğlu ile birlikte geçiriyor. Efsane başkanın sosyal medyada yayınlanan son görüntüleri büyük yankı uyandırdı...

NE OLMUŞTU?

Korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.Yapılan açıklamada, 23 Mart tarihinden itibaren hastanede yatan deneyimli teknik adamın hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşmeyle tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesinin uygun bulunduğu belirtildi.

Fatih Terim'den korona testi isteyen Mehmet Ali Yılmaz'ın yarışmacı kızlarla karantina partisi

Korona virüs hastalarına 14 günlük karantina uygulanırken, Terim'in kısa sürede taburcu edilmesi akıllara TrabzonsporEski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın açıklamalarını getirdi.

TrabzonsporOnursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz şu ifadeleri kullanmıştı; "Galatasaray TFF’yi eleştiriyor. Fatih Terime virüs nereden bulaşmış? Abdurrahim Albayrak’a nereden bulaşmış? Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak… Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç. Daha virüsü tanıyan yok ki! Domuz gribi ve kuş gribini biliyoruz. Korona virüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara." 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡