Fatih Terim talimatı verdi: "Hazır olun"

Video yükleniyor...

Milli araya moralli giren Galatasaray'da Süper Lig'in 12. haftasında 22 Kasım Cuma günü Başakşehir ile oynanacak maçta tüm planlar galibiyet üzerine kuruluyor. 

Ligin son 2 haftasında 6 puan toplayan sarı-kırmızılılar seriyi devam ettirmek istiyor. 

Devre arasında kadroda büyük oranda değişime gidilmesi planlanırken, ilk yarının kalan 6 maçında minimum puan kaybı hedefleniyor. 

Teknik direktör Fatih Terim hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan öğrencilerinin tamamen hazır olmalarını istiyor. 

Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Lemina, Ömer Bayram gibi isimlerin yükselen grafiği teknik heyeti son derece memnun ederken bu sayede takımdaki forma rekabetinin artması bekleniyor. 

Ligde sol bek bölgesi için Emre Taşdemir'i düşünen deneyimli teknik adamın sakatlıklardan ötürü hücum bölgesinde zorunlu olarak değişikliğe gitmesi bekleniyor. 

Gaziantep maçında sakatlanan Andone'nin yerine  10. dakikada oyuna giren ve ileri uçta oldukça iyi bir performans sergileyen Ryan Babel'in ilerleyen maçlarda da Adem Büyük bile birlikte bu bölgede forma giymesi bekleniyor. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile Florya Metin Oktay tesislerinde hazırlık maçı yapan ve sahadan 4-0'lık galibiyet ile ayrılan sarı kırmızılılar Başakşehir maçının hazırlıklarına pazartesi günü yapacağı antrenmanla devam edecek.