19 Temmuz 2017 13:11

Fatih Terim'den kavga açıklaması: Yine olsa yine yaparım

Alaçatı'daki kavgayla gündeme gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın toplantısı düzenledi.

Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Alaçatı'daki kavga olayından sonra açıklamalarda bulundu. 

Fatih Terim'in açıklamalarından satır başları:

“Son günlerde gazeteler, televizyonlar birçok şey yazıp, çiziyor. Neden hemen konuşmadım? Bir defa 15-16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize saygımdan dolayı başta açıklama yapmadım. Daha sonra hiç konuşmama kararı almıştım. Ancak baktım bu ucuzluk ve iftiralar arasında susmak yanlış anlaşılırdı. Ben konuşmayınca gerçekleri bükmeye başladılar. Bugün benden doğruları duyacaksınız.”

“Benim için bayrağım önemli bir değerdir. Vatanım, Ay Yıldız, ülkem, vazgeçilmez bir değerdir. Galatasaray benim için çok değerlidir. Hepsinden önce ailem değerlidir. Herhangi birine laf söyletmeyeceğimi iyi bilirsiniz. Laf söyletmem. Beni rahatlıkla tanıyorsunuz. Ben her zaman doğruları söyledim. Bu değerlerin herhangi birine laf söylediğinde gereğini yapmadığım olmamıştır.”

“Türkiye Futbol Direktörü bunu yapmamalıydı. Arkadaşlar, inanın bu konularda ben çok hassasım. Sabah Yıldırım Demirören ve Ali Dürüst ile görüştüm. Ben bu olayı bir babanın ailesini koruması gibi görüyorum. Terim ailesinin büyüğü benim. Ahmet’in (Fatih Terim’in damadı) ablasına hakaret ve taciz var. Uzun zamandır da varmış. Keşke daha önce söyleselerdi. Akşam yemeğine oturduk. Bu konu konuşuldu. Konu geçince, tanıdığım bu zatı aradım. Pardon, tanıdığımı sandığım. Telefonda bana edepsiz bir teklif yaptı, ben de kalkıp gittim. Gereğini yaptım ve işim bitince de ayrıldım. Bütün mevzu bu. Yaşananların Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgisi yoktur.”

“2 yıl önce babasını kaybetmiş, babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. Damadımın ablası. O benim canım. Eğer burnum kırılırsa merak etmeyin ben herkese söylerim. Allah’a şükür 63 senedir denk gelmedik. Ben söylerim. Karşınızda şu an bir aile babasıyım. Bu durumlarda sözlenen klasik bir söz vardır, yine olsa yine yaparım! O kadıncağıza ben yaşadığım sürece kimse dokunamaz.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Valiliği: Yağıştan zarar görenler müracaat etsin

SONRAKİ HABER

Haber Bülteni - 19 Temmuz 2017 Çarşamba

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa