Mustafa Cengiz'den Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile aralarında problem olduğu yönündeki iddialar hakkında konuştu. İşte Mustafa Cengiz'in sözleri...

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Mustafa Cengiz'den Fatih Terim açıklaması!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
13 Kasım 2019 23:02
Son güncelleme 14 Kasım 2019 01:46
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı futbol takımın teknik patronu FAtih Terim ile aralarında problem olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in "Oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapılmalı" sözlerinin Falcao için olmadığını ve aralarında problemin bulunmadğını açıklarken "Teknik heyetle aramızda sorun olduğu devamlı medyada konuşuluyor. Hoca, söyleyeceği bir şey varsa açıkça söyler. Ben de öyleyim. Adrenalinin yüksek olduğu anda öfkeyle bir şey söylüyorsunuz, tabii o söz her yere çekilebilir. Hoca ile her hafta görüşürüz. Biz de ona sorarız, o da bize sorar." dedi.

Fatih Terim ile bir kez anlaşamadıklarını söyleyen Mustafa Cengiz "Bir tek Ozan Kabak transferinde hocamdan ricada bulundum. Hocam çok gönüllü değildi. Ancak İtalyanlar 7,5 milyon €'ya Ozan'ı kesin kaparlardı. Ozan da sağ olsun gitmedi. Almanya'dan gelen 11 milyon €'ya ihtiyacımız vardı." diye konuştu.

Mustafa Cengiz ayrıca "İki yıl başarısız olursak, zaten kimse durmaz. Herkes onurlu insan, ben de hocamız da. Başarılı durumdayız, hocamızın kredisi de çok fazla." ifadelerini kullandı.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam