Abone Ol

Fatih Portakal: Bu taktikler geçmişin taktikleri!

FOX Ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal Twitter hesabından, Tansu Çiller’in oğlunun sahibi olduğu 30 bin metrekarelik arazinin imarının değiştirilip inşaat hakkının 5 kat artırıldığı haberini paylaşarak Bakan Kurum'a seslendi. Portakal "Bu duruma yanıt verir mi bilemiyorum" dedi.

Fatih Portakal: Bu taktikler geçmişin taktikleri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kilyos'taki sit alanında bulunan 30 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirip inşaat hakkını 5 kat artırdı.

Arazinin sahibi şirketin yönetim kurulu üyeleri arasında eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Uçuran Çiller'in de olduğu ortaya çıkmıştı.

Günlerdir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a 'kişisel bilgilerinin nasıl sızdırıldığını' soran ve yanıt bulamayan gazeteci Fatih Portakal, söz konusu haberi sosyal medya hesabından paylaşarak Bakan Kurum'a seslendi.

"Bu duruma yanıt verir mi bilemiyorum" diyen Portakal, "Ama ben günlerdir “kişisel bilgilerim nasil sızdırıldı” diye soruyorum susuyorlar. Bu taktikler geçmişin taktikleri" dedi.

Portakal Twitter hesabından şunları söyledi:

Güzel hareketler bunlar! @csbgovtr @murat_kurum
bu duruma yanıt verir mi bilemiyorum? Ama ben günlerdir “kişisel bilgilerim nasil sızdırıldı” diye soruyorum susuyorlar. Bu taktikler geçmişin taktikleri. Hak ve hukuku çoktan geçtim, Yaradan korkusu da mı kalmadı sizlerde?

Fatih Portakal: Bu taktikler geçmişin taktikleri! - Resim: 1

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Fatih Portakal, kişisel verilerinin sızdırılması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yeni Asır Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Portakal, “Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve başındaki isim Murat Kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyosam artık!” ifadelerini kullanmıştı.