Haberler

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Erkan Zengin oldu!

Güncelleme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevine, Erkan Zengin'in getirildiği açıklandı.

İstanbul ekibinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bir buçuk senedir takımımızın kaptanlığını başarıyla üstlenen Erkan Zengin, oyunculuğunun yanında aynı zamanda teknik direktörlük görevini de göğüsleyecek. Uluslararası alanda en üst düzeyde yer almış başarılı futbolcumuzun, teknik direktörlük kariyerinde de çok başarılı olacağına inancımız tamdır. Erkan Zengin'e bu yeni başlangıçta başarılar diler ve hem ona hem kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadeleri yer aldı.

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Erkan Zengin oldu!

YARDIMCI HOCA MUSTAFA ÖZER VE ŞENOL CAN OLACAK

Açıklamada, Erkan Zengin'in yardımcılıklarını ise Mustafa Özer ve Şenol Can'ın yapacağı duyuruldu. Kaleci antrenörü Nihat Yüksel'in de görevine devam edeceği belirtildi.

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Erkan Zengin oldu!

Kaynak: AA / Spor

Fatih Karagümrük Erkan Zengin İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

30 Mart 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 30 Mart İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mart Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!
500

Yorumlar (5)

Barzyoyowski35:

Helal cesaretli ve doğru karar,başarılar erkan zengin

4
3
yanıtYanıtla
Adill:

Olmaz. . . . . . . . . . . . hem oyuncu , hem Teknik direktör. . . Başarı getirmezzzz. . . . Bu saltanat olur. . Neden , Teknik Direktörmü yok ülkede . . . ?Ağam , paşam. . . . . . Hurmada yapar hocalık . . . ?

1
3
yanıtYanıtla
Arif:

İyi karar başarılar dilerim

2
0
yanıtYanıtla
Nedim göl:

Erkandan iyisi gelmez oraya iyi karar

0
0
yanıtYanıtla
Adil Hakyemez:

çok iyi bir karar hayırlı uğurlu olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title