Arama Logo

Günün Transfer Haberleri (18 Ocak)




19
"FATİH HOCA BEKLE DEDİ"

"Birçok teklif geldi ancak bunların hiçbirini değerlendirmedim. Fatih Hoca ‘Bekle' dedi ve bekliyorum. Ben G.Saray'ın evladıyım. Para önemli değil, G. Saray önemli. Sarı-kırmızılı formayı yeniden giymek için can atıyorum" (KORKUSUZ)

\
18
G.SARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM
Transferim gerçekleşirse Fatih Terim’i ve büyük Galatasaray taraftarını mahcup etmeyeceğim. Galatasaray’a hizmet etmek için her şeyi yaparım. Galatasaray’ın başarıları için savaşırım. Kalbim her zaman Galatasaray’la atıyor.
G.SARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM
17
G.SARAY, ROMA İLE GÖRÜŞÜYOR

Luyindama'nın sakatlığı sonrası stoper arayışı içine giren Galatasaray'da son aday Juan Jesus... Sarı- Kırmızılılar, Roma kulübünde forma giyen Brezilyalı savunmacı oyuncu için İtalyan ekibinin kapısını çaldı. 28 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifi yapıldı.

G.SARAY, ROMA İLE GÖRÜŞÜYOR
16
ERTUĞRUL ERSOY HAMLESİ
Cimbom, savunma bölgesini takviye etmek için Ertuğrul Ersoy için de yoklama yaptı. Sezon başında Bursaspor'dan ayrılarak Le Havre'ın yolunu tutan 22 yaşındaki futbolcu için Fransa kulübünden fiyat istendi. G.Saray, Ertuğrul için Le Havre'a kiralama teklifini sundu. Cevap bekleniyor.
ERTUĞRUL ERSOY HAMLESİ
15
CANER VE GÖKHAN KARARI
Gelecek sezona yeni bir kadro planlaması yapan siyah-beyazlı yönetim, 34 yaşındaki Gökhan'a 1.2 milyon Euro'dan 1+1 yıllık sözleşme teklif etmeyi düşünürken, 31 yaşındaki Caner'e ise 2 sezon için yıllık 1.4 milyon Euro'dan yukarı çıkmayı düşünmüyor. İki futbolcu da bu yıl performanslarıyla beğenileri toplarken, teknik direktör Abdullah Avcı, özellikle Caner'in mutlaka kalması gerektiğini belirtiyor.
CANER VE GÖKHAN KARARI
14
ADEBAYOR'DAN BEŞİKTAŞ'A HABER
Son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen ve bonservisi elinde olan 35 yaşındaki golcü futbolcu Emmanuel Adebayor, "Düşük rakama oynarım" dedi... Abdullah Avcı'dan da onay çıkması durumunda yıldız futbolcu Beşiktaş formasını giyecek.
ADEBAYOR'DAN BEŞİKTAŞ'A HABER
13
MOSES: "INTER MUTLULUK VERİCİ"
Fenerbahçe'de Chelsea'den kiralık olarak forma giyen Victor Moses, Inter'in ilgisinden mutlu olduğunu söyledi. Conte ile yeniden Inter'de buluşmaktan mutlu olacağını söyleyen Moses'ın devre arası transfer döneminde Chelsea'ye geri dönme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
MOSES: \
12
MECBUREN DIAGNE
Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen Senegalli yıldız, forvet eksikliği yüzünden geri dönecek. Andone'nin sakatlığı, Babel'in ise gitmesiyle Falcao'ya alternatif arayan Galatasaray mecburen Diagne'ye sarılacak.  Galatasaray, Senegalli yıldız Diagne'nin fiyatını düşürmemek adına sezonun ikinci yarısında kendisine forma şansı verecek.
MECBUREN DIAGNE
11
F.BAHÇE, BREZİLYA'YA YÖNELDİ
Brezilya'nın Palmeiras takımının golcüsü Deyverson’a Fenerbahçe’nin talip olduğu öne sürüldü. Bu oyuncu için İspanyol Getafe ve Ajax da devrede. 28 yaşındaki oyuncu geçen sezon 69 maçta 21 gol atıp, 6 asist yaptı.
F.BAHÇE, BREZİLYA'YA YÖNELDİ
10
SON KARAR VERİLDİ!

Oğuzhan Özyakup'un "Yeniden eski günlerime dönmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah birlikte şampiyonluk yaşayacağız" sözlerinin ardından yönetimle görüşen Teknik Direktör Abdullah Avcı, Guilherme transferinin önüne set çekti.

SON KARAR VERİLDİ!
9
GALATASARAY'DAN RET
İspanyol temsilcisi Espanyol, Galatasaray'ın stoperi Marcao'yu renklerine bağlamak için sarı-kırmızılıların kapısını çalmıştı. Ancak 4 milyon euro'luk önerileri Cimbom'u mutlu etmedi. Aslan, Brezilyalı oyuncusunu şu aşamada göndermek istemediği için "Hayır" yanıtını verdi.
GALATASARAY'DAN RET
8
DORUKHAN'A YENİ KONTRAT
Beşiktaş yönetimi sezon başında Udinese'nin 6 milyon Euro önerdiği Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi konusunda elini çabuk tuttu ve 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Genç yıldıza yıllık 1 milyon Euro ödenecek.
DORUKHAN'A YENİ KONTRAT
7
EMRE MOR'A VETO
İngiltere Champiosnhip takımlarından Brentford, Emre Mor için Galatasaray’la yaptığı görüşmeleri sonlandırdı. Takımda bulunan çok sayıda Danimarkalı, problemli bir oyuncu olarak gördükleri Emre’nin alınmasını istemedi.
EMRE MOR'A VETO
6
MERT HAKAN, SEZON SONU CİMBOM'A
Bu sezonun flaş isimlerinden Mert Hakan Yandaş’a Atalanta'dan teklif gelse de Galatasaray işi çoktan bitirdi. Cimbom’un söz kestiği 25 yaşındaki oyuncu Türkiye’de kaldı. Sivasspor'la sözleşmesini uzatmayan ve sezon sonunda serbest kalacak Mert Hakan, bonservisi elinde olarak sarı-kırmızılı kulübe gelecek.
MERT HAKAN, SEZON SONU CİMBOM'A
5
F.BAHÇE VE G.SARAY'I REDDETMİŞ
Bu sezon herhangi bir takımla anlaşmayan Fransız yıldız Hatem Ben Arfa'nın, Galatasaray ve Fenerbahçe'den 'çok ilginç teklifler' almasına rağmen olumsuz yanıt verdiği yazıldı. Ben Arfa'nın  Arap kulüplerinden Al-Jazeera ve Al-Hilal'e gitmek için aylık 1 milyon euro içeren sözleşmeler telaffuz ettiği konuşuluyor.
F.BAHÇE VE G.SARAY'I REDDETMİŞ
4
MERT ÇETİN İTALYA'DA KALACAK
Galatasaray'ın stoper transferi için zemin yokladığı ancak olumsuz yanıt aldığı Romalı Mert Çetin için Serie A'dan teklif olduğu iddia edildi. SkySports'un haberine göre Mert Çetin'in Hellas Verona'ya kiralık gönderilerek maç tecrübesi kazanmasının hedeflendiği belirtildi. Oyuncu için uzun vadeli planları olan Roma'nın Mert Çetin'i Serie A içinde tutarak daha gelişimini yakından takip etmek istediği belirtiliyor.
MERT ÇETİN İTALYA'DA KALACAK
3
BELHANDA YERİNE PAQUETA
Sarı-kırmızılılar sezonun ilk yarısında seyircilerle tartışan Younes Belhanda'yı devrede göndermeyi düşünüyordu. Ancak teklifler gelse de Aslan'dan yüksek maaş alan 29 yaşındaki Faslı yıldız takımda kalacağını açıkladı. Tecrübeli orta sahaya kulüp aramaya devam eden sarı-kırmızılı ekip Belhanda ile yolları ayırma ihtimaline karşın skorer bir ismi gündemine aldı. İtalyan basınında da yer alan haberlere göre Cimbom, Milan'da hayal kırıklığına neden olan Lucas Paqueta ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar beklentilerin altında kalan 22 yaşındaki futbolcuyu kiralamayı düşünüyor.
BELHANDA YERİNE PAQUETA
2
LİSANS SIKINTISI
Cimbom'da yabancı kontenjanı konusunda büyük sıkıntı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar yeni transferlerinin lisansının çıkmasıyla 17 yabancıya ulaştı. Bilindiği gibi bu sayının 14 olması gerekiyor. Galatasaray Yönetimi, Mariano, Nagatomo ve Nzonzi ile yolları ayırmayı planlıyor. Andone ve Luyindama'nın ise sözleşmeleri donduralacak.
LİSANS SIKINTISI