Fatih Erbakan'a Teşekkür Borçluyuz

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış SANDIKCI gündeme dair bir açıklama paylaştı.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat teşkilatı olarak hem yerel hemde genel gündemi yakından takip ettiklerini belirtti.

Son günlerde iktidara yakınlığı ile tanınan Abdurrahman Dilipak, Süleyman Özişık ve Emine Şenlikoğlu gibi usta gazetecilerin de dile getirdiği bu rezil İstanbul sözleşmesinin aile ve toplum yapımızı bozduğunu her fırsatta dile getirmekteler. Bir ak partili il yöneticisi kardeşimizin paylaşımını aynen aktarıyorum..

654d6e0a-8ce5-43bd-8be5-804fd1171769.jpg

'' İstanbul(Aileyi Yıkma) Sözleşmesi...!

Okuyunca rezalet daha da ortaya çıkıyor.

Bir de okumadan savunanlar var.

Ne zaman imzaladık?

-2011’de İstanbul’da.

Ne zaman uluslararası geçerlilik kazandı?

-2014 yılında.

Soruyorum???

Bu sözleşme imzalanırken;

-O dönemin milletvekilleri,

-O dönemin bürokratları,

-O dönemin teşkilatları,

-O dönemin sivil toplum kuruluşları,

-O dönemin medyası NEREDEYDİ?

Karşı çıkan bir müslüman olmadı mı?

*

Şimdi ise Cumhurbaşkanımız bundan rahatsızlığını dile getirince herkes konuşmaya başladı. Her işi Cumhurbaşkanımızdan bekleyen bir zihniyetle bu iş yürümez.

*

Bu davada sesi çıkacak adamları budayarak bir yere de varılmaz. Uyumaya devam ettikçe başımıza gelenler/gelecekler bize müstehak olmaya devam edecektir.'' Diye yazdı.

Bu yazı bana içişleri Bakanının istifa sürecinde Cumhur Başkanının dilekçeyi kabul etmiyoruz dediği zamana kadar sesi soluğu çıkmayan ak partili yönetiçilerin çığlığına benzetiyorum.. Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden beri avazının çıktığı kadar her platformda bu  sözleşmenin yanlışlığını anlattı. Stand kurarak imzalar topladık. Yerel basına İstanbul sözleşmesine hayır dedik. Genel Başkanımız Fatih Erbakan beye millet olarak bir teşekkür borçluyuz. Tarih birkez daha tekerrür ediyor. Her zaman olduğu gibi kurtuluşun yolu milli görüş olduğu Yeniden  Refah  olduğunu ve yine Erbakana ihtiyaç olduğunu görmekteyiz. Genel merkezimiz bu konuya genel başkanımızın talimatıyla çok ehemmiyet gösterdiğini biliyoruz. Genel başkanımız Fatih Erbakan Para kazanılır, kaybedilen toprak alınır ama bozulan nesil geri gelmez.

Bir an evvel bu yanlıştan dönülmesi lazımdır. Para kaybedebilirsiniz bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız.

Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmanız mümkün değildir. O bozuk neslin getireceği diğer nesiller de bozuk olacağı için bir daha geriye dönülmeyecek bir noktaya gelinmesi söz konusudur.demişti. Bu duygu ve düşünce ile İstanbul sözleşmesinin bir an evvel yırtılıp atılması gerektiğini bu sözleşmeye  karşı çıkan herkese destek olduğumuzu kim kaldırmak isterse yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyorum.

Selam ve dua ile…

Barış SANDIKCI

YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI.

b-489.jpg

Editör: TE Bilisim