Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet depremde zarar gören yerleri ziyaret etmek,  geçmiş olsun dileklerini iletmek ve  Taziyelerini  bildirmek üzere Elazığ’a geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcısı ve tanıtma başkanı   Zafer Emanetoğlu, Genel Başkan yardımcısı  Mahmud ALTUNSOY  Kurucular Kurulu üyesi Ahmet Akman  MKYK Üyesi Mehmet Gül, İl koordinatörü Sadık Çat  Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş. Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, Bingöl, Muş, Erzurum, Bitlis ve Diyarbakır, Kilis  İl Başkanları, Elazığ  İl  yönetimi, İlçe ve Merkez İlçe Başkan ve yönetimleri ve Gençlik Kolları ile birlikte  Taziye evlerine uğrayan ve Hastanede yaralıları ziyaret  ettiler.

ERBAKAN: ACILARINIZA ORTAK OLMAK İÇİN BURADAYIZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Tüm Elazığlılara geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet Tüm Elazığlılara da Başsağlığı diliyorum. Gün Bir ve beraber olma günüdür. Dertlerinizle dertlenmek ve acılarınıza ortak olmak için buradayız. Her konuda Yanınızdayız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Teşkilatlarımız depremden etkilenenlere Türkiye'nin 4 bir yanından gelen yardımları dağıtacaklar. Teşkilatlarımız İlk günden itibaren arama kurtarma faaliyetlerine destek sağladılar Depremden önce yapılması gerekenler daha önemli ama şu anda yaraları sarma zamanı. Allah bir daha böyle bir acıyı milletimize yaşatmasın diye dua ediyoruz. ” dedi.