Fatih Erbakan Akçaabat'a Selam Gönderdi.

Fatih Erbakan Akçaabat'a Selam Gönderdi.

Fatih Erbakan Akçaabat'a Selam Gönderdi.

Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış SANDIKÇI '' Erbakan demek Bereket demektir'' temalı Milli görüşün Merhum lideri Necmettin ERBAKAN hocayı anma programına İlçe teşkilatı ve Akçaabatlılar ile birlikte katılım sağladı. 


Genel Başkan Dr.Fatih ERBAKAN  sabahın ilk saatlerinde Trabzona gelmek için yola çıktı. Esenboğa'da iptal edilen uçuşa rağmen OrGi havalanına yönlendi aşırı sisten ötürü iniş yapmayan uçak ordu semalarında altı tur attıktan sonra Ankara'ya geri dönmek zorunda kaldı. Ancak Trabzon'a verdiği önem ve planlanan programlara katılmak için Erzurum üzerinden gelmeye karar verdi. Orada da yer olmasaydı gerekirse karayolu ile gelmeyi göze almıştı. Gündüz planlanan Akçaabat programına katılım sağlayamadığı için üzüntüsü dile getirdi. 
Barış Sandıkçı'ya hazırlık yapan başta ilçe teşkilatına gençlik kollarına ve Akçaabatlı vatandaşlarımıza çok ziyade selamlarımı iletin  İnşallah telafi edeceğiz dedi. 
İlçe Başkanı Barış SANDIKCI teşkilatı ile birlikte Genel Başkana el emeği göz nuru  tel ve ipliğin buluştuğu bir tablo hediye etti. 
SANDIKCI Erbakan hocamızı anma programına katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

erbankandan-akcaabata-selam-2.jpgerbankandan-akcaabata-selam-3.jpp.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset