1. HABERLER

  2. Fatih Duruay'dan 19 Mayıs mesajı
Fatih Duruay'dan 19 Mayıs mesajı

Fatih Duruay'dan 19 Mayıs mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

A+A-

İşte o mesaj;

İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs 1919, Türk milletinin hayatındaki önemli dönüm noktalarından birisidir. 19 Mayıs sadece bir tarih değil;  bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesini ve hakimiyetini ifade eder.

 

Bugün,  milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde her şeyin bittiğini zannedenlere karşı, tüm yokluk ve yoksunluklara rağmen, azim, iman ve heyecanla makûs talihini yenmek kararlılığını tüm dünyaya duyurduğu önemli ve tarihi bir gündür.

Bu yıl 96.’sını kutladığımız bu bayram, geleceğimiz olan gençlere armağan edilerek, daha da anlamlı bir hal almıştır. Atatürk'ün gençlere olan bu armağanı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlık düzeyine taşımak, birlik ve beraberlik düşüncesini gelecek kuşaklara aktarmak gençlerimizin en önemli görev ve sorumluluğu olmalıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere bu cennet vatanı bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimizin, Gölbaşılı hemşehrilerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.