1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Fatih Duruay: Şikayet acizliğin göstergesidir
Fatih Duruay: Şikayet acizliğin göstergesidir

Fatih Duruay: Şikayet acizliğin göstergesidir

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu'ya önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Yapımı devam eden projelerden 74 parsel sorununa, Mogan Gölü'nün temizliğinden Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğünün  ortadan kaldırılmasına kadar bir çok konuya açıklık getiren Başkan Fatih Duruay samimi açıklamalarda bulundu.

GURUR DUYUYORUM

Gölbaşı gibi bir ilçede belediye başkanlığı görevini yürütmekten gurur duyduğunu kaydeden Duruay " Göreve geleli 3 yıl oldu. Bir Cumhurbaşkanlığı iki genel seçim bir tane darbe teşebbüsü ve şimdi de referandum sürecinin yaşandığı bir 3 yıl olacak. 15 Temmuz'da Gölbaşı darbe teşebbüsünün en ağır yaşandığı yerlerden birisi oldu. Burada da Gölbaşı halkının göstermiş olduğu büyük bir direniş var. Onlardan Allah razı olsun. Böyle yürekli insanların yaşadığı bir ilçede belediye başkanlığı yapmak kimseye nasip olmaz. Böyle insanlara hizmet etmenin de gururunu da ayrıca yaşıyorum. Allah bir daha o günleri göstermesin." dedi.

ŞİKAYET ACİZLİĞİN GÖSTERGESİ

Duruay sözlerini şöyle sürdürdü;

Biz göreve geldiğimizde ilk olarak büyük yatırımları yapabilmek için belediyenin  mali yapısını düzeltmek için çalışmaların yapılmasını sağladık. yaklaşık 1,5 - 2 yıldır bunun için uğraş verdik. Aynı zamanda da rutin belediye hizmetlerini aksatmadan yapmaya çalıştık. Bizden önceki belediye başkanlarının yaptığı gibi bitmiş yıkılmış kendine gelemez bir belediye edebiyatını yapmadık. Biz hiç şikayet etmedik. Şikayet etmek acizliğin bir göstergesi. Biz göreve geldiğimiz zaman belediyenin bütçesi büyük yatırımların yapılmasına müsait değildi. Ben yadırgamıyorum çünkü her belediyede olduğu gibi yöneticiler seçime giderken bütçelerini sonuna kadar kullanıp halka bir şeyler yaptıklarını göstermek isterler.

50 MİLYON BORÇLA DEVRALDIK

Borçlu bir belediye devraldık. 50 milyon civarında bir borçla belediyeyi devraldık. Biz bundan şikayetçi değiliz. Sonuçta bu 50 milyonluk borçta Gölbaşı halkı için kullanılmış bir paradır. Bundan önceki belediye başkanımız onu alıp kendisi götürmedi, Gölbaşı halkına bir şeyler yapmak için kendisi için doğru olan hizmetleri yapmak için bunu kullandı. Biz geldiğimizde de yatırım yapabilmek için bir bütçemiz yoktu. Kaynaklar üretip büyük yatırımlarımızı yapmaya başladık. 

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler