Fatih Akyel: "En mantıklı transfer Ryan Babel"

16.07.2019 - 15:50 | Son Güncellenme: 16.07.2019 - 18:50

Fatih Akyel: "En mantıklı transfer Ryan Babel"

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen, günümüzde ise teknik direktörlük yapan Fatih Akyel, transfer gündemine yönelik analizini paylaştı. Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını cevaplayan Fatih Akyel’in açıklamaları şöyle:

Fatih Akyel: "Fenerbahçe daha oturaklı transferler yapabilmeliydi"

Fenerbahçe’nin transferlerinden pek memnun değilim. Daha oturaklı oyuncular alırlar diye düşünmüştüm. Fenerbahçe her önüne geleni alıyor gibi geliyor. Bunu yönetim mi istiyor, hoca mı bilemem ama bence sarı-lacivertliler daha oturaklı transferler yapabilmeliydi.

Fatih Akyel: "Rodrigues'in ne yapacağı soru işareti"

Tabi ki Fenerbahçe’de beklentiler yüksektir. Galatasaray isteseydi mesela Gary Rodrigues’i takımda tutabilirdi. Türkiye’yi bilen bir oyuncu. Fakat; yeni kurulan bir takımda ve yeni bir hoca ile neler yapacağı soru işareti bence.

"Galatasaray, Babel'i alarak akıllıca bir tercih yaptı"

Galatasaray’ın yaptığı transferler içinde en mantıklısı Babel transferi. Kaliteli bir oyuncu. Galatasaray, Babel’i alarak akıllıca bir tercih yaptı. Babel kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Galatasaray’a büyük güç katacaktır.

Fatih Akyel'den Şener sözleri: "Camia değiştirmek zordur"

Şener Özbayraklı Galatasaray’a ne verebilir bilmiyorum. Camia değiştirdi. Camia değiştirmek ve başarılı olmak pek kolay olmuyor. Sezon içinde ne katacağını göreceğiz. En mantıklı tercihi Galatasaray’ın bence Ryan Babel’dir.

"Trabzonspor, 2-3 sağlam transferle ligin tozunu atabilir"

Beşiktaş transferde çok sessiz. Trabzonspor kadrosunu koruyor ve takviyeler yapıyor. İyi takviyelerle sezonun flaş takımı Trabzonspor olabilir. Kadrosunu korudu ve transferler yaptık. 2-3 sağlam oyuncuyla ligin tozunu atabilir Trabzonspor.

Senin için hazırladığımız haberler