19-Nisan-2024 13:14:56

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Farklı başladı

Farklı başladı

Geredespor, geçen hafta başlayan ve ilk haftayı BAY geçtiği 1. Amatör Lig’e farklı galibiyetle başladı. Amatör Lig’e Göynük İdmanyurduspor karşılaşması ile ayak basan Geredespor, ilk yarı 5-1 önde kapattığı karşılaşmayı 9-1 kazandı.

Foto ve Haber Osman ÇİÇEK

Geredespor, 1. Amatör Lig’e Göynük İdmanyurduspor karşılaşması ile başladı. Geçen haftayı BAY geçen Geredespor, rakibini 9-1’lik skorla yenmeyi başardı.

Geredespor’a galibiyeti getiren goller 4’üncü dakikada Harun, 10’uncu dakikada Ahmet Kelebek, 17 ve 28’inci dakikalarda Nazif, 41’inci dakikada Harun, 54’üncü dakikada Nazif, 74’üncü dakikada Ozan, 81’inci dakikada Samet ve 85’inci dakikada Ahmet Kelebek’in ayağından geldi.

Karşılaşmada 3 gol atarak hattrick yapan Nazif ile 2’şer gol atan Harun ve Ahmet Kelebek ön plana çıkan isimler oldular.

Teknik Direktör Osman Dinçer ile yola başlayan Geredespor, 1. Amatör Lig’i ilk 4 sırada tamamlayarak şampiyonun belirleneceği Play-Off turuna katılmaya çalışacak. Şampiyonluğun hedef koyulduğu Geredespor, Bolu Amatör Lig’in en güçlü ekibi olarak bu sezon dikkat çekiyor.

Cevap bırakın