Büyük Torbalı

Fark yaratan eğitim metotları

2019-2020 eğitim öğretim yılında açılması planlanan Torbalı Doğa Koleji’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, önceki gün inşaat alanında çalışmaları yerinde inceledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Fark yaratan eğitim metotları
331 Görüntüleme
20 Şubat 2019 - 10:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DOĞA Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılması planlanan Torbalı Doğa Koleji’ndeki çalışmaları yerinde incelemek için ilçeye geldi. Torbalı merkezi ile Çaybaşı Mahallesi arasında kalan bölgede hızla yükselen inşaatı gezen Lüle, daha sonra çarşı içinde bulunan kayıt ofisini de gezdi. Lüle, “Torbalılı öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Torbalı Kampüsümüzden esecek” dedi. Lüle, Doğa Koleji’nin eğitimde fark yaratan konseptlerini, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiğini ve Doğa Kolej’inde neler yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaşmayı da ihmal etmeyerek,  Torbalı Doğa Koleji ile ilgili hedeflerini dile getirdi. ‘Mutlu çocuk öğrenir, öğrenen birey üretir’ felsefesi ile öğrencilerini yetiştirdiklerini belirten Lüle, öğrencilerin mutlu ve üreten bireyler olması için çok çalıştıklarını söyledi.

FARK YARATAN EĞİTİM METOTLARI

Genel Müdür Ali Rıza Lüle, sözlerini şöyle sürdürdü; “Doğa Koleji Torbalı Kampüsünde, öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişecek.  Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Torbalılı öğrenciler, Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘GELENEKSELE SAHİP ÇIKARAK YENİLİĞİ YAKALIYORUZ’

Lüle, aynı zamanda milli değerlerimizi unutmadan geleneksele sahip çıkarak, yeniliği yakalamayı başardıklarını da dile getirdi. Kodlama ve robotik derslerini de de bu amaçla verdiklerini vurgulayan Lüle,  Milli Eğitim müfredatına uyarak Doğa’ya özgü t-MBA modeli ile de geleceğin liderlerini erken yaşta yetiştirdiklerini söyledi. Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Torbalılı öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. CEMİL ZEYBEKER

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web