Anasayfa Haber Far Cry 6 Çıkış Tarihi Açıklandı

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Açıklandı

Far Cry 6 çıkış tarihi

Far Cry 6, düzenlenen Ubisoft Forward etkinliği sırasında resmi olarak duyuruldu.

Geçtiğimiz gün sızdırılan Far Cry 6 çıkış tarihi ve fragmanının ardından yeni Far Cry oyunun Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacağı ortaya çıkmıştı. Yapılan sızıntının adından Ubisoft tarafından da doğrulanan oyun, düzenlenen canlı yayın sırasında yayınlanan sinematik fragman ile beraber resmi olarak duyuruldu. İşte, karşınızda Far Cry 6!

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Far Cry 5 ile beraber oyuncuları Amerika Birleşik Devletleri’nin Montana eyaletine götüren Ubisoft, şimdi de Küba’dan esinlenerek geliştirilen Yara adındaki kurgusal bir ülkeye götürüyor. Breaking Bad dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Giancarlo Esposito‘nun baş kötü kahraman olarak yer aldığı oyunda ise daha önceden belirtildiği gibi Dani Rojas isimli karakteri canlandırıyoruz. Rojas karakteriyle de beraber Giancarlo Esosito’nun canlandırdığı Anton Castillo‘nın liderlik ettiği gruba karşı serinin önceki oyunlarında olduğu gibi gerilla mücadelesi veriyoruz.

Bu zamana kadarki en büyük Far Cry haritasına da ev sahipliği yapan serinin yeni oyunda, aynı zamanda bizleri tropikal ormanlardan plajlara, plajlardan şehir merkezine kadar birçok mekan karşılıyor. Bununla beraber ilk defa bir Far Cry oyunda metropolede yer veriliyor. Esperanza adındaki bu şehir ise yapımcı firmanın açıklamasına göre oyundaki birçok önemli mekana ev sahipliği yapıyor.

Bunun yanı sıra etkinlik sırasında serinin yeni oyununun çıkış tarihi de duyuruldu. Buna göre serinin yeni oyununun 18 Şubat 2021 tarihinde PC, PS5, Xbox Series X, PS4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştireceği açıklandı. Son olarak ise hemen aşağıdan oyunun yayınlanan sinematik fragmanını da izleyebilirsiniz.

Far Cry 6 Fragmanı:


İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 Başlangıçta Xbox Game Pass’a Gelmeyecek