Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi

Uzunca bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi nihayet resmi olarak açıklandı.

Serinin hayranları tarafından merakla beklenen Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi, düzenlenen Ubisoft Forward etkinliği sırasında açıklandı. Aynı zamanda düzenlenen canlı konferansta oyunun daha önceden sızdırılan 30 dakikalık oynanış videosu da oyunculara gösterildi.

Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber Assassin’s Creed serisinin yeni oyunun çıkış tarihi ortaya çıkmıştı. Bu kısımda ise paylaşılan bilgilere göre, yeni oyunun 17 Kasım‘da PS5, Xbox One, Epic Games, Uplay ve Stadia platformları için çıkacağı belirtilmişti. Kısa bir süre önce düzenlenen Ubisoft Forward etkinliğinde ise oyunun merak edilen çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Bu doğrultuda yapılan açıklamaya oyunun  17 Kasım 2020‘de çıkacağı doğrulandı.

Bunun haricinde yayınlanan oynanış videosuyla beraber oyunun bazı detayları da oyuncularla paylaşıldı. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre Viking döneminde geçeceği açıklanan oyunun ise İngiltere’nin karanlık çağlarını ele aldığını da görmekteyiz. 873 yılında geçeceği açıklanan oyunda ise daha önceden belirtildiği gibi Viking akıncılarından biri olan Eivor karakterini canlandırıyoruz.

Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi

Aynı zamanda Viking dönemine damga vurmuş isimlerinde yer aldığı oyunun genel anlamda Origins ve Odyssey oyunlarının mekaniklerini üzerine kurulduğunu da gözlemlemekteyiz. Dövüş mekanikleri kısmında da bazı yeniliklere ev sahipliği yapan oyunda ayrıca çift elle kullanılan silahlarda bizleri karşılıyor.

Bu kısımda Viking dönemine özgü silahlarında yer aldığını belirten Ubisoft, dövüş mekaniklerinin serinin yeni oyunuyla beraber daha akıcı ve daha sürükleyici bir hale getirildiğine de özellikle dikkat çekiyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Ubisoft tarafından yayınlanan oynanış videolarıyla baş başa bırakalım.

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu

İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered Nintendo Switch Çıkış Tarihi Açıklandı