Falcao'dan "Yanımıza dönün" diyen ailesine yanıt: Türkiye çok güvenli - Son Dakika
Spor

Falcao'dan "Yanımıza dönün" diyen ailesine yanıt: Türkiye çok güvenli

Galatasaray'ın yıldız isimleri Fernando Muslera ve Radamel Falcao, ailelerinin "Yanımıza dönün" çağrısına "Burada bütün önlemler alındı. Türkiye şu anda çok güvenli" yanıtını verdi.

28.03.2020 11:23  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray şu ana kadar koronavirüs kabusunu en fazla hisseden kulüp durumunda… Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve Yusuf Günay'ın testlerinin pozitif çıkmasıyla büyük şok yaşayan sarı-kırmızılılarda yetkili mercilerin ülke genelinde aldığı önlemler sonrası panik havası yok.

GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORLAR

Takvim'in haberine göre Cimbom'un iki uluslararası yıldızı Falcao ve Muslera'nın ailelerinin de gelişmeleri büyük bir endişe ile takip ettiği hatta iki futbolcuya "Yanımıza dönün" çağrısı yaptığı belirlendi. Ancak hem Falcao'nun hem de Muslera'nın ailelerine, "Bizi sakın merak etmeyin. Çok iyiyiz. Burada bütün önlemler alındı. Türkiye şu anda çok güvenli" yanıtını verdiği öğrenildi.

Falcao'dan 'Yanımıza dönün' diyen ailesine yanıt: Türkiye çok güvenli

"TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM"

Galatasaray'da şu ana kadar hiçbir yabancı futbolcudan yönetime "Evime dönmek istiyorum" diye bir talep gelmedi. Sarı-kırmızılılar evlerinde bireysel çalışma programına devam ediyor. 2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Fernando Muslera artık bizden biri oldu. Uruguaylı kaleci her seferinde, "Türkiye benim ikinci vatanım. Burada çok mutluyuz" ifadesini kullanıyor. Dünyanın en önemli yıldızlarından biri olan Radamel Falcao da ailesiyle birlikte Türkiye'de çok mutlu bir hayat sürüyor.

Falcao\'dan "Yanımıza dönün" diyen ailesine yanıt: Türkiye çok güvenli

Son Dakika Spor Falcao'dan 'Yanımıza dönün' diyen ailesine yanıt: Türkiye çok güvenli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Net: Ben de boğazda otursam aldığım parayı 7 ile çarpıp harcasam "ölürüm Turkiyem" türküsü ile askere bile giderim.. Yetmez.. 21 8 Yanıtla
  • Suna: Tuzları kuru maaş o biçim bu memlekette hakem Cüneyt Çakır 35.bin tl maaş alıyor 9 milyon askari ücretli 2324 tl geciniyor allah belanızı versin kahru perişan olun inşallah insanlar adaletsiz ama rabbimiz asla adaletsiz değil haram olsun aldığınız nefesler 4 10 Yanıtla Tuna: Seni tutamı var,futbolcu olsaydın,çalışıp iş insanı,doktor,finansçı,bir iş sahibi olsaydın.sen okumayacağım diye tuttururken,ilkokulu bile kırarken veya okumanın önemini bilmeyen ailen okuyacak ne var çalışsın derken bahsettigin bela okudugun insanlar alın teri döküp dirsek çurutuyorlardi.sporcu kabiliyetinde yok gelmiş burada belanı versin lafı ile allahı bir arada kullanıyorsun.Bir düşünsen Allah bana neyi verdi diye. 15 1 Yalan dünya: Bela okuma döner seni bulur Sunacık,allaha şükretmesini bil,bir senmisin hayat karşısında zorlanan,bizlerde neler çekiyoruz ama çıkıp buralarda bela okumuyoruz,haline şükret,tedbirini al takdirini allaha bırak 3 1
  • Reis: Adamın dipsisi 5 8 Yanıtla
  • falcao: adam gıbı adamsın kal bızımle yavru Aslan 4 2 Yanıtla
  • Asi: Tabi güvenli benim gibi 300 kişi ile öğle yemeği yememekde 5 1 Yanıtla

Advertisement