23 Eylül 2019 | Pazartesi

Falcao varsa oynatırsın!

Anlamak mümkün değil... Galatasaray, Falcao'yu 3 aydır bekliyor. Sarıkırmızılılar, Falcao ile yattılar, Falcao ile kalktılar. Falcao geldi. Zaten adamın maç eksiği var. Sen adamı yedek kulübesinde turşunu kurmak için bekletiyorsun. Kardeşim Falcao varsa oynatırsın. Rakibini hem psikolojik olarak ezersin hem de dün gelen net pozisyonları gole çevirirsin. Hani futbolcular der ya "Önümüzdeki maça bakacağız" diye. Neymiş Fener maçı varmış PSG maçı varmış. Sezon sonunda bu 2 puanları çok arar Galatasaray. Falcao oynasa o laubalilik yüzünden kaçan golleri mutlaka değerlendirirdi. Büyük takımlar son dakikada attıkları gollerle şampiyon olurlar. Büyük takımlar son dakika golleriyle puan kaybederlerse şampiyonluk hayal olur. Bu kadar basit. Senin 3 tane uzunun var. Rakip kalede kornerleri ön direğe atıyorsun. Senin 3 tane uzunun var. Rakip ortalarda çok pozisyonda kafa vurduruyorlar. Dün yenilen gol gibi. Bir de yenilen golden önce verilen faul acaba hangi tarafa olmalı.

* * *

Guilherme gelen topta eğilip engelleme mi yapıyor yoksa Galatasaraylı futbolcu sıçrayıp Guilherme'ye faul mü yapıyor. Seyredin karar verin. Dün akşam şunu gördüm Fenerbahçe'nin taç atışındaki itirazından sonra hakemler taçları yerinden attırmaya başladılar. Bu hakemlerin illa beyzbol sopasını görmeleri mi lazımdı. Kafalarına vurulunca mı görüyorlar. Yıllarca taçlar yerinde atılmalı. Yıllarca taçlar doğru da atılmadı. Fırlatıldı. Nagatomo ciğer sönmesi olayından sonra bir türlü formuna kavuşamadı. Sahada güçsüz oynuyor. Ömer Bayram faydalı. Arı gibi çalışıyor, işini yapıyor. Malatyaspor fizik olarak iyi durumda. Maçın sonuna kadar oyundan düşmediler. Fatih Terim yedek kulübesinde olmadığı zaman Galatasaray'ın puan kayıplarına bakılırsa durum net gözükür. Bu konuda da Fatih Terim'in kendisine çeki düzen vermesi gerekir. Galatasaray sezon başından beri akordu bozuk orkestra gibi oynuyor. Belli bir sistem ve temposu yok. Bireysel beceriler varsa yapıyorlar, yoksa rakipleri cirit atıyor. Galatasaray burada puan bıraktıysa bunun hesabını verecek bir adım vardır o da Fatih Terim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor