Falcao Türkiye'ye mi transfer olacak? Rodallega'nın menajerinden flaş açıklama....

20.07.2018 - 16:30 | Son Güncellenme: 20.07.2018 - 19:30

Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega'nın menajeri Fatih İlek, Kolombiya'nın son dönemde en büyük golcüsü Radamel Falcao'nun Türkiye'ye gelmesi hakkında görüşmeler yapacağını açıkladı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar bu açıklamanın ardından Falcao için Fenerbahçe'nin görüşeceğini ifade etti.

Falcao Türkiye'ye mi transfer olacak? Rodallega'nın menajerinden flaş açıklama....

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Hugo Rodallega'nın menajeri Fatih İlek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında çarpıcı ifadeler kullandı. Kolombiya'da yaşayan İlek oyuncusu hakkında son durumu açıklarken ayrıca Yerry Mina ve Ospina hakkında da konuştu.

İlek son olarak Kolombiya'nın en büyük golcüsü konumundaki oyuncu ile Türkiye'ye transferi hakkında bir görüşme yapılacağını açıkladı. 

"Başkanımız sayın Hacısalihoğlu'nu dinledim az önce ona da selamlar olsun. Trabzonspor şu an Rodallega'yı yeni bir transfer gibi düşünebilir. Öyle heyecanlı ve istekli çalışıyor. Burada en önemli unsur, Ünal Karaman'dır. Ünal hoca samimiyetini tüm oyunculara aktarmış durumda ve Hugo bana bunu anlattı."

"Mina'nın menajeri ile görüştüm ve İngiltere'den çok önemli iki teklif olduğunu söyledi"

"Ospina ve Mina iyi oyuncular. Mina'nın menajeri ile görüştüm ve İngiltere'den çok önemli iki teklif olduğunu söyledi. Takımları bilmiyorum ve İngiltere'ye yakın gibi gözüküyor. "

"Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon. Orada direkt oynayan takım olması büyük etken. TL bazında geçen sene 2-3 milyon vereceğiniz oyuncuya şimdi 4 milyon Euro vermeniz lazım. Ospina tabii Beşiktaş'a gelebilir. Ospina ile yakınlığım yok. "

"Dünya'da hatırı sayılır bir golcü ile görüşeceğiz. Büyük bir takıma transferini başlatacağız"

"Dünya'da hatırı sayılır bir golcü ile görüşeceğiz. Büyük bir takıma transferini başlatacağız. Yarın sabah görüşmemiz olacak. Yarınki görüşmeden sonra daha detay verebilirim, zaten oyuncu da Rodallega'nın yakın arkadaşı. Türk futboluna büyük bir oyuncu getirme durumu olabilir."

Fatih İlek'in açıklamarının ardından Özgür Sancar, bu oyuncunun Radamel Falcao olduğunu ve görüşmenin Fenerbahçe için yapılacağını ifade etti

Radamel Falcao 30 golle Kolombiya Milli Takım forması altında en golcü oyuncu konumunda bulunurken son iki sezonda Monaco forması altında 54 gol attı

Senin için hazırladığımız haberler