UEFA, Fair Play Anlaşmasını İhlal Eden Rubin Kazan'ı Avrupa'dan 1 Yıl Men Etti - Son Dakika
Spor

UEFA, Fair Play Anlaşmasını İhlal Eden Rubin Kazan'ı Avrupa'dan 1 Yıl Men Etti

UEFA, Fair Play Anlaşmasını İhlal Eden Rubin Kazan\'ı Avrupa\'dan 1 Yıl Men Etti

UEFA, Rusya kulübü Rubin Kazan'ı finansal fair play anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesiyle Avrupa kupalarından bir yıl men etti.

18.10.2018 15:15  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA, Rusya kulübü Rubin Kazan'ın Avrupa kupalarından bir yıl men edildiğini duyurdu. UEFA'dan yapılan açıklamada, Rubin Kazan Kulübünün mevcut finansal fair play anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesiyle UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu tarafından Avrupa kupalarından bir yıl men edildiği bildirildi.

Açıklamada, Rubin Kazan'ın cezasının gelecek iki sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı takdirde geçerlilik kazanacağı belirtildi. Ayrıca Rubin Kazan Kulübünün, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) yoluyla karara itiraz edebileceği hatırlatıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor UEFA, Fair Play Anlaşmasını İhlal Eden Rubin Kazan'ı Avrupa'dan 1 Yıl Men Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fb: Bi fenerli olarak bu güne kadar biliriz ve görürüz ki tek ezeli rakibimiz gsdir. Ama ne olursa olsun gs takiminin men edilmesi sadece gs için deil tüm türkiye için bi haksızlık olur. Çünkü gs takımı orada kendi adına tek deil türkiye adına da mücadele veriyor senin orda alacağın tek bir maç türkiyenin değerini artırır alçatmaz onun için bjk li tinercilere şunu söylüyorum üst iste 2 şampiyonluk aldınız diye kendinizi bi boktan sanmayın fb yada gs kötü bi sezon geçirirse ancak şampiyon olursunuz şimdi bizim durumumuz ortada ama gs durumuda ortada yani siz afedersiniz s.ktim sene kalsanız anca bi daha ki şampiyonluk 10 sonra gelir 6 2 Yanıtla

Advertisement