Büyük Torbalı

Facianın eşiğinden dönüldü

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı uyarı ve denetimlere rağmen kuralları hiçe sayarak trafiğe çıkan elektrikli motosiklet sürücülerinin sebebiyet verdiği kazalar facialara davetiye çıkartıyor. İzmir-Aydın Caddesi üzerinde yaşanan motosiklet kazasında yürekler ağza geldi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Facianın eşiğinden dönüldü
290 Görüntüleme
22 Kasım 2019 - 14:56
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Son yıllarda akaryakıta rekor zamlar gelirken gelen zamlardan dolayı toplu taşıma yönelen vatandaşların sayısında ciddi bir artış oldu. Zamlar motorlu araç alımında tercihlerde değişiklikleri de tetikledi. Ülkemizde sayıları giderek artan elektrikli motosikletler bu tercihin en belirgin göstergesi konumunda. Torbalı’da son 3 yılda motosiklet satışları hızla düşerken şehir içerisinde kısa mesafeler için en çok tercih edilen araçlar elektrikli motosikletler olmaya başladı. Artan elektrikli motosiklet sayısı beraberinde trafikte sorunlara yol açmaya başladı.
KAZADA KORKULAN OLMADI
Elektrikli motosikletler trafikte diğer araçlara kıyasla daha sessiz bir şekilde ilerledikleri için araç sürücüleri tarafından fark edilmesi daha zor oluyor. Elektrikli motosiklet sürücülerinin kask takmayarak önlemlerini almaması ile kazalar kaçınılmaz oluyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri son haftalarda elektrikli motosikletler sürücülerine yönelik uygulamalarına ağırlık verdi. Trafik polisleri kontrol noktalarında elektrikli bisiklet sürücülerini kask takma konusunda uyararak tescil belgelerini kontrol ediyor. Trafik polislerinin elektrikli motosiklet sürücülerini kaza riskine karşı yaptığı uyarılara rağmen kazalar kaçınılmaz olurken dün öğle saatlerinde İzmir-Aydın Caddesinde de dün yaşanan kazada yürekler ağza geldi.
3 KİŞİ YARALANDI
Farklı modellerde satılan elektrikli motosikletler sürücülerinin güvenlik önlemlerinin dışında amacının dışında da kullanıldığı gözlemleniyor. Elektrikli motosikletlerle hurdacılık yapanlar veya eşya taşıyanlar canlarını hiçe sayarak trafiğe çıkıyor. İzmir-Aydın Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 3 tekerlekli elektrikli motosiklet sürücüsü Hamza Dank yanından geçen tırın rüzgarı ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrularak devrilen elektrikli motosikletin kasasında bulunan 2’si kadın bir çocuk yola savruldu. 3 kişinin vücudun da çeşitli kırıklar meydana gelirken ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaptı. Daha sonra Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yararlıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web