VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACEBOOK AŞKI İÇİN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

15 Mart 2018

...............................

Bolu’da özel sektörde çalışan B.Y., Facebook’tan tanıştığı Hakan Taşkıran isimli adama aşık oldu. Genç kadın, toplam 14 bin TL yolladığı adamın dolandırıcı olduğunu anlayınca şahıstan şikayetçi oldu.

Olay, 2016 yılında gerçekleşti. Bolu’da özel sektör çalışanı olan B.Y., Facebook üzerinden tanıştığı Hakan Taşkıran’a aşık oldu. Genç kadın, aşık olduğu adamın kendisinden para istemesi üzerine farklı tarihlerde toplam 14 bin TL para yolladı. İlerleyen zamanlarda ise genç kadın, bu kişinin dolandırıcı olduğunu, sahte hesap kullandığını ve asıl adının Aydın Akça olduğunu öğrendi. B.Y., öğrendiklerinden sonra adamdan şikayetçi oldu.

“BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada B.Y., başından geçenleri şöyle anlattı; “2016 yılında sosyal paylaşım sitesinden Hakan Taşkıran isimli yakışıklı birisiyle tanıştım. Aramızda duygusal bir bağ başladı. Gönlümü de kaptırmıştım. Bana kendisinin polis olduğunu, hatta bekar olduğunu, benimle evlenmek istediğini söyledi. Benden ilk olarak telefon borcu olduğunu ve 485 TL’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende onu kıramadım ve hemen parayı havale ettim” dedi.

“HAYATIM BİTTİ”

Dolandırıldığını iddia ettiği şahıs için bankadan 10 bin TL kredi çeken ve hayatının bittiğini söyleyen B.Y., “Duygusal bağım her geçen gün artmıştı. Face’den sürekli olarak hep güzel sözler söylüyordu. Bende onla evlenmek istiyordum. Son olarak biraz borcu olduğunu ve hastalandığını söyleyerek benden yine para istedi. Bende 10 bin TL kredi çekip ona gönderdim. Bu güne kadar kendisine yaklaşık 14 bin TL. para gönderdim. Çektiğim kredilerle birlikte bende bankaya 35 bin TL. borçlandım. Sonradan öğrendim ki adının Hakan Taşkıran değil Aydın Akça olduğunu öğrendim, polis de değilmiş, profilindeki fotoğrafta ona ait değilmiş. Defalarca paramı geri istedim ama hem sosyal paylaşım sitesindeki hesabını hem de cep telefonunu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşamadım. Hayatım bitti. Borç batağı içerisine girdim. Kim bilir benim gibi kaç tane kadının hayatını bu şekilde mahvetti. Bütün kadınlara benim bu durumum örnek olsun. Kesinlikle sosyal paylaşım sitesinden erkeklere güvenmeyin. Beni dolandıran kişinin bir an önce yakalanmasını ve adaletin önünde hesap vermesini istiyorum. En son olarak benim yanıma gelmesini istedim. Onu görmek istiyordum ve benden 130 TL’de yol parası istedi. Onu da gönderdim. Bu son görüşmemiz oldu” ifadesinde bulundu.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    15 Mart 2018 • 15:18
    la oda ne aptalmış insan hiç sanal alemde tanıştığına para gönderirmi...hala insan oğluna güvenilmeyeceğini anlamamış...kocandamı para göndeiyon...yazık birde hemşerimiz
  • bolulu
    15 Mart 2018 • 22:07
    ne kadar cahilmiş sin ki görmediğin insana o kadar para gönderiyorsun.Hayattan ne bekliyorsun sadece yakışıklı biriyle evlenip insanlara hava atmak mı çok yazık insan gibi insan olsa tipi önemli olmasa seni ölünceye kadar sevse ailen bulsa çevrenden olsa mutlu bir yuva kursan iyi olmaz mıydı da sadece tipine o kadar para yazık çok yazık.İnşallah o kanı bozuk bulunur da sende paranı kurtarırsın.
  • Bulgarkz
    16 Mart 2018 • 00:42
    Üzülme benide bir Bulgar Kızı tokatlamıştı. Maalesef oluyor böyle şeyler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.