131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

‘EZBER BOZAN KADINLAR’A BÜYÜK İLGİ

20 Nisan 2018, Cuma 07:07

     


Cumhuriyet Halk Partili Aliağa İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Ayın Söyleşisi’ programında gazeteci-yazar Ayçe Bükülmeyen “Ezber Bozan Kadınlar”ı anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye CHP ilçe başkan, yönetici ve üyelerinin yanı sıra DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Nuri Kocabıyık ve Kadın Kolları Başkanı Rukiye Timur Özobut, 2014 yerel seçimleri CHP Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Celal Süslü, CHP Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Erol Güngör ve Ulviye Öztürk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Söyleşi öncesinde bir konuşma yapan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, alınan erken seçim kararına vurgu yaparak “Önümüzdeki seçimler iki d arasında olacaktır. Ya demokrasi ya diktatörlük. Türkiye ya karanlığa doğru yürümeye devam edecek ya da rayını değiştirip aydınlığa doğru gidecek.” dedi.

Durmaz’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Ayçe Bükülmeyen, İzmir’in ve Ege’nin öncü kadınlarını belgeler ve anektodlarla izleyicilere aktardı. İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği söyleşi soru-cevap şeklinde devam etti. Program sonunda CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz, Bükülmeyen’e teşekkürlerini sunarak çiçek ve plaket takdim etti.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler