Tatangalar, Eymen bebek için çağrıda bulundu

SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası olan 8 aylık minik Eymen için başlatılan yardım kampanyasına destek olan Tatangalar, ilaçların alınması için 400 bin TL'ye ihtiyaç olduğunu duyurdu.

SMA hastası olan 8 aylık Eymen bebeğin, 2 milyon TL fiyatındaki ilaçları için geçtiğimiz haftalarda Sakarya Valiliği tarafından hesap açılmış, yardım kampanyası oluşturulmuştu. Eymen bebeğe yardım için Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, son bir çağrıda bulundu.

İşte o açıklama:

 
''Sezon başında çıktığımız 50+1 diriliş yılı çerçevesi adı altında geldiğimiz bu noktada bir üst lige çıkma açısından gelinen bu zorlu viraj öncesi maddi açıdan ortaya çıkan sıkıntılar zorlu bir play off öncesi bizler açısından aşılması gereken son bir engel olarak görülmektedir.

Yönetim kurulu başkanımız ve akabinde yönetim kurulu üyelerimizin sezon başından beri yaptığı gayretleri hiçe sayma gibi bir bakış açımız söz konusu değildir. Şehrin mülki amirleri dahilinde başta Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız olmak üzere, şehrin ileri gelenlerinin de katkıları sayesinde geldiğimiz bu noktada artık geçilmesi gereken son bir viraj kalmış, bu virajın sonunda biliyoruz ki karşımıza çıkan manzara adeta bizleri huzur dolu bir yeşil ile buluşturacak olup, bu şehrin ana damarını bir üst lige taşıyacaktır.

Bu bağlamda öncelikle şehrimizin artık havaya girip kenetlenmesinin tam zamanıdır. Bizlerin inancı doğrultusunda hedefe ulaşılacaktır. Sakaryaspor sevdalıları olarak bizler girdiğimiz bu yolda önemli bir “ÇAĞRI” yapıyoruz.

Bu çağrımızın cevapsız kalmayacağından zerre şüphemiz olmayacaktır.

Ayhan Sefer ÜSTÜN, Şaban DİŞLİ, Mustafa İSEN, Ali, İhsan YAVUZ, Recep UNCUOĞLU, Zihni AÇBA , Engin ÖZKOÇ, SATSO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SEBOB Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tüm ilçelerimizin Belediye Başkanları, 1. 2. ve 3. Organize Sanayi bünyesinde bulunan tüm fabrika yetkililerine, Otokar, Good Year ve Toyota Fabrikası yetkililerine, Konak, Adatıp hastanesi yetkililerine, Şehrimizin muhtelif yerlerinde büyük işletmelere sahip Cafe yetkililerine, Vib ve Evin Metro yetkililerine, Yılmaz Traktör sahibi, Akif YILMAZ’a, Türk Traktör, Başak Traktör yetkililerine, Şehrimizde zincirler haline gelmiş market yetkililerine, Serdivan ve Agora AVM yönetim kurulu üyelerine, Sandıkçılar, Akgün, Ernaz, Öztürkler, Otokur otomotiv sektörü yetkililerine;
Bu çağrı adı altında isimlerini dile getirdiğimiz kurum, kuruluş ve şahısların lütfen desteklerini göstermelerini rica ediyoruz. İsimlerini unuttuğumuz kurum, kuruluş ve şahıslarında destek olup bizleri utandırmalarından dolayı bile mutluluk duyacağımızı bilmelerini istiyoruz.

Biliyoruz! Bugüne kadar desteklerinizi bu şehrin ana damarından esirgemediniz ve esirgemeyeceksiniz. Girdiğimiz bu son virajda aydınlığa ulaşmak açısından bu çağrımıza lütfen duyarsız kalmayınız!
NOT: Katkıda bulunan kişilerin, katkı payları dekont veya makbuzlar karşılığında Sakaryaspor Yönetim Kurulu ve Başkanı nezlinde kamuoyunun bilgisine sunulacaktır. Bizlerde lütfen bu yazı doğrultusunda paylaşımlarımızı yapıp mümkün olduğunca duyurmaya çalışalım. Şampiyonluk bizim için çok yakında, engelsiz sorunsuz bir başlangıç için, artık tam anlamı ile birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanıdır.

Bu şehrin adı mücadele ve bu mücadelede kazanan hep biz olduk!

TATANGALAR''

IBAN NO: TR830 001500158007305680906

Vakıf Bank aracılığıyla yardımda bulunmak isteyenler aşağıdaki hesap numaralarına yardımda bulunabilirler.

TL HESAP NO: 00158007305680906

EURO H.No: TR420001500158048016469512

USD H.No: TR210001500158048016469502

Vakıf Bank Sakarya /Erenler Şubesi İbrahim ÇAPKIN Hidayet SEVİM Ahmet BESLAN

Aileye ulaşmak için:  0544 584 84 39 

 

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]