Terör Örgütüne Ağır Darbe! 735 Şüpheli Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütüne Ağır Darbe! 735 Şüpheli Gözaltında

PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 735 şüpheli gözaltına alındı.

17.02.2019 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümünde protesto hazırlığında olan ve 31 mart yerel seçimlerinde kitlesel eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi. 156 operasyon kapsamında 685 kişi gözaltına alınırken, protesto düzenleyen 50 kişi yakalandı.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, operasyonlarda 6 adet uzun namlulu silah, 32 adet av tüfeği, 14 adet ağır silah mühimmatı, 19 adet tabanca (6'sı kurusıkı),3 bin 441 adet muhtelif mühimmat/fişek, 1 adet el bombası 20 kg TNT, 225 kg amonyum nitrat, 16 adet mayın/EYP düzeneği ele geçirildi.

448 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınanlardan 61'i tutuklanırken, 226'sı serbest bırakıldı. 448 şüpheli hakkında ise adli işlemler devam ediyor.

Terör Örgütüne Ağır Darbe! 735 Şüpheli Gözaltında

Son Dakika Güncel Terör Örgütüne Ağır Darbe! 735 Şüpheli Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement