İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Mart 2018, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1371 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evren Yemek muhtarlarla buluştu

Trakya ve çevre şehirlerde hizmet veren catering firması Evren Yemek, Lüleburgaz’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarına Olcay Cadde’de tanışma yemeği verdi.
Evren Yemek muhtarlarla buluştu  

Trakya ve çevre şehirlerde hizmet veren catering firması Evren Yemek 19 Mart 2018 pazartesi günü Olcay Cadde Düğün Salonları’nda Lüleburgaz’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarına tanışma yemeği verdi. Şentürk Kardeşler İnşaat kuruluşu olan Olcay Cadde Düğün Salonları’nda gerçekleşen tanışma yemeği Şentürk Kardeşler İnşaat desteğiyle gerçekleşti. Şentürk Kardeşler İnşaat kurucusu Avukat Koray Şentürk, Evren Yemek Trakya Bölge Müdürü Murat Dıramca ve Evren Yemek Kalite Güvence Yöneticisi Seven Öztürk katılım sağladı. Evren Yemek adına Trakya Bölge Müdürü Murat Dıramca ‘’ Evren Yemek olarak Lüleburgaz ilçesine bağlı muhtarlarımızla buluştuk. Şirketimiz ve çözüm ortağımız Olcay Düğün Salonları ile birlikte muhtarlarımızla sıcak bir ortamda yemek yedik. Kendileriyle beraber olmaktan çok mutlu olduk. Bugün bize eşlik ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz’’ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek