Dr. Haydar Dümen Evlilikte ihanet çıkmazı
HABERİ PAYLAŞ

Evlilikte ihanet çıkmazı

Erkek, evlilik eskimeye başlayınca gözünü dışarıya çeviriyor ve heyecana koşuyor. Bazen de hata yapıp karısını aldatıyor. Kadın bunu öğrenince mutsuz oluyor, ihaneti içine sindiremiyor, cinsellikten soğuyor. Dikkatli olun, günübirlik heyecanlar için yuvanızı dağıtmayın.

BÖYLE SORU YOK

Kız ilişkiye girmiyor

Penisim 22 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne yapacağını bilemem değerli okurum. Ama ben kızı alkışlarım. Kız arkadaşına numarası büyük bir çift terlik alsan, birkaç numara büyük eldiven, gece kıyafetleri ya da 80 kiloluk kadın için tasarlanmış iç çamaşırı alsan çok kırılır ve yüzüne atmaktan başka çaresi kalmaz, sana da küser be okurum. Sen bahçendeki salatalıklarla uğraşman gerekirken onların yerine acur ya da balkabağı götürsen senin yüzüne bakar, olayı hemen çakar. Kızın yakasından düş, canını yakma, kimseyi de yıpratma.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Yeterli olur mu?

Penisim 13 santim, yeterli mi? Bir de ikinci kez ilişkiye girmek istersem sertleşme hemen bitiyor, neden? Yaş kaç değerli okurum?

Çünkü sen normal penis boyunu güdük gördüğün için komplekse kapılmışsın. İnsan ruhu, açlık, tokluk, saygı ve sevgi gibi konular santimetreler ve kilolarla ölçülmüyor. Su verilmezse çiçek kurur. Duygu, sevgi, özveri yoksa yaşamak büyük bir eziyete dönüşür. Yaşamsal değerler parçalara bölünür. Kalanlar ise zamanla unutulup gider. Bilinen kuralı yenileyelim; aşkta, evlilikte penisin boyu değil, huyu yani fonksiyonu geçerlidir. Bunu unutmayalım.

1 dakika sürmüyor

28 yaşında, 1.80 boyunda, 78 kiloyum. 2 aydır evliyim. Boşalmam 1 dakika sürmüyor. Sertleşme ve erken boşalmanın ilacı var mı?

Değerli okurum, her sorunun ya da hastalığın içeriğine ayrıca oran ve yapısına göre ilaçları vardır. İştah için şurup içilir ama sofraya iştah açan bir yemek gelmemişse vatandaşım kaşık sallar ve mideyi doldurmaya bakar. Bunun da ölçüsünü yuttuğu nimetlerde arar. Kendine göre pek çoğundan yarar sağlamaz. Ancak ‘yut ilacı, çık sefere de olmaz’ değil mi? Laf ebelerine kulak asmadan konunun uzmanı bir doktor bul. Eşinle el ele gidin, aile sadetine kavuşun.

Haberin Devamı

Baba olmak için yeter mi?

27 yaşındayım ve evlenmeyi düşünüyorum. Penisime üzülüyorum, çünkü ereksiyon halinde 9.5 santim. Mutlu bir evlilik yaşayabilir miyim? Baba olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlen. Mutluluğun ölçüsü santimetreler değil. Çocuğun olacak, penisin fonksiyonlarını bozmamaya çalış. Penisinin uzamasını istiyorsan ameliyatla 1-2 santim mümkün. Aklıma gelen soru şu: Kasıklarda yağ birikimi varsa, penisi 1-2 santim yutuyor. Kilo verirsen, yağı eritirsin.

Nasıl kanıtlarım?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Sevgilim benden şüpheleniyor. Ben daha önce kimseyle olmadım. Bunu nasıl kanıtlarım?

CEVAP

Sevgili okurum, neyi, nasıl kanıtlayacaksın bilemem. Erkek arkadaşın bencil, asla kendi yolundan sapmayacak. Sanırım seni çok hırpalayacak. Tertemiz ve kusursuz bir kızsın. Şans senden yana olsun ama o da bunları bilsin. Ona uygun bir dille anlat.

Eşim beni aldattı

32 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girerken çok isteksizim. Eşim beni aldattıktan sonra cinsellikten soğudum. Ne yapabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin ruhunda açtığı yarayı yine eşin iyileştirecek. Bir daha yapmamaya hem söz hem güven verecek. Seni kırmayacak. Ancak o zaman diliminin sonunda sen hoşgörülü ve bağışlayıcı olacaksın. Bir kere affedilir.

Nişanlım hamile mi?

25 yaşındayım. Nişanlımla 3 hafta önce ilişkiye girdik, prezervatif kullandık. Prezervatifi çıkardıktan sonra yeniden ilişkiye girdik. 2 gündür nişanlımın midesi bulanıyor, terliyor. Hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, işin tekniği bakımından gebelik ihtimali yok diyemiyorum. Şimdilik beklemede kalacaksınız. Nişanlın gebe ise o tür şikayetlerin başlama süresi çok erken.

Sevgilim tatmin olmuyor

25 yaşındayım. Çok sevdiğim bir sevgilim var. Biz haftada 1 birlikte oluyoruz. Ben tatmin oluyorum ama o olmuyor. Haftada 1 mastürbasyon yapıyorum. Bunun ne gibi bir etkisi olur?

CEVAP

Değerli okurum, önce mastürbasyonu yaparken süreyi uzat. Boşalma şartlanmasını saati ayarlar gibi geçe ayarla. Haftada 1, birleşme heyecan içinde olduğundan erken boşalma olabilir. Sevgilin de deneyimli değildir. Evlendiğinde her şey düzelecek.

Sevişiyoruz ama...

19 yaşındayım. Sevgilimle her gün sevişiyoruz. Sonra eve dönünce yumurtalıklarım çok ağrıyor. Dokununca daha kötü oluyor ve yürüyemiyorum. Acaba bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım boşalmıyorsun. Bunlar istek ağrılarıdır. Spermler torbalarda ve yollarda gerilime neden oluyor. Ayrıca orası kanla dolup gevşeme sağlanmayınca acı hissediyorsun. Başka bir olumsuzluk nedeni yoktur.

Nasıl önleriz?

25 yaşında kadınım. Sevgilim erken boşalıyor. Ben orgazm olmadan boşaldığı için eski yaşadığım heyecanı tadamıyorum. Onu seviyorum ama erken boşalmasını nasıl önleyebiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşın bir uzmandan yardım alacak. Ama onun kendisinin gidip konuşması gerekir. Uzaktan ilaç tavsiyeleri işe yaramaz.

Sorun kimde?

26 yaşında kızım. Seks sırasında hiçbir şey hissetmiyorum ve orgazm olmuyorum. Erkek arkadaşımda mı yoksa bende mi bir problem var?

CEVAP

Sevgili kızım, sanıyorum sorun senden kaynaklanıyor. Ama tıpta bir kural var; ‘Orgazm olmayan kadın yoktur, kadınının ateşini yakamayan erkek vardır’ derler. Sen hangi gruba giriyorsun, bilemedim.

Sürekli sertleşme oluyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla gün içerisinde 3 kez ilişkiye girsem bile çok sık sertleşme oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Kız arkadaşınla ilişkiyi azaltacaksın. Beynini yoracaksın. Biraz yaşın gereği ciddi işlerle ilgilenerek güzel ideallere koşacaksın.

Büyük kadınlar hayalim

18 yaşındayım. Günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yaparken benden yaşça büyük kadınları hayal ediyorum. Bunun nedeni var mı?

CEVAP

Değerli çocuğum, her genç gibi elbette mastürbasyon yapacaksın. Yap, izin veriyorum. Haftalık sayısını 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları düşün. Olgun kadınları düşünüyorsan bu çok büyük sorun değil. Zamanı gelince zaten onlardan vazgeçip yaşıtlarını düşüneceksin.

Penisim daha uzar mı?

18 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir, yeter. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin.

Erken boşalıyorum

37 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, karına haksızlık etme, erken boşalma tedavi ediliyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Anıları sakız gibi çiğnemeye başladığınızda beyin yaşlanmanın kapısındadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder