“EVLATLARINA SAHİP ÇIK BİLECİK”

“EVLATLARINA SAHİP ÇIK BİLECİK”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik Belediye Başkanı Adayı Engin Muslu, katıldığı Basın Masası programında, Bilecik kamuoyuna seslenerek, “Evlatlarına sahip çık Bilecik” dedi. 

Adaylık süreci ve projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Engin Muslu, Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtladı. 

Bileciklilere dürüst bir belediyecilik anlayışı sunmak için yola çıktıklarını anlatan Muslu, şunları kaydetti:

“İçinizden biri ve sizlerin kardeşi olarak beraber yaşadığımız şehrin sorunlarının, sıkıntılarının farkındayız. Bu sorunların üstesinden gelebilecek ehliyetli, liyakatli kadrolarımızla siz değerli Bilecikli hemşehrilerimizin hizmetine talibiz. 

BBP mazisi tertemiz bir parti olarak ülkemizin en kötü durumlarında almış olduğu kararlar ile tercihini devletten ve milletten yana kullanmış, yapmış olduğu hizmetleri halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışı ile yapan adaleti, dürüstlüğü ve çalışkanlığı kendisine şiar edinmiş bir siyasi partidir. 

Görev bize verilirse birbirinden kıymetli kadrolarımızla ilimize hakettiği hizmeti sunmak boynumuzun borcudur. Bilecik’in geleceği için ben ve arkadaşlarım bir yola çıktık. Sizlerin vereceği oylar ve desteklerle yetki alır isek Bilecik’imizi daha iyi ve güzel bir şehre dönüştüreceğimize söz veriyoruz. Evlatlarına sahip çık Bilecik diyoruz. 

Üniversite öğrencilerimize ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Gençlerimize yönelik projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Gençler için burs, spor kursları düzenleyip turizm ve tarih turları düzenleyeceğiz. 

İlimizin bir meydana ihtiyacı var, çocuklarımızın eğlenebileceği parklar yapılmalıdır. Hamsu Vadisi atıl bir durumda bunları tekrar revize edeceğiz. 

Kent merkezindeki otopark sorununu çözeceğiz. Adaletli olmaya, adalet dağıtmaya, hizmet etmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum