SON DAKİKA
Hava Durumu

Evinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Suriyeli uyruklu bir kadın evinde yarı çıplak halde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Boğazı kesilen göğsünde bıçak darbeleri tespit edilen kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Evinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Mahmudiye Sokağı'nda oturan Suriye uyruklu Abdurrafuf Chilo (41) sabah saatlerinde işe gitmek için evinden ayrıldı.

Evde bulunan eşi Fatma Chilo'ya (34) gün içinde telefonla uzun süre ulaşamayan Abdurrafuf Chilo, komşularından eşini kontrol etmelerini istedi. Suriyeli çiftin komşuları, zili çalmalarına rağmen yanıt alamayınca 4 katlı binanın üst katındaki daireye kapıyı kırarak girdi. Fatma Chilo, yatak odasında çok sayıda yerinden bıçaklanmış bulundu.

Fabrikada bekçi Abdurrafuf Chilo'nun haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri oturma odasında yarı çıplak olarak kanlar içeirsinde yerde yatan ve boğazı kesilen talihsiz kadının çoğu göğsünde olmak üzere vücudunda 6 bıçak darbesi tespit etti. Polis olay yerinde cinayette kullanıldığı sanılan iki bıçak ele geçirdi.

Çocuklarından ikisinin mobilya atölyesinde birinin ise kuaförde çalıştığını söyleyen Abdurrafuf Chilo, sabah eşi tarafından bekçi olarak çalıştığı fabrikaya uğurlandığını telefon ile kendisine ulaşamayınca  komşularına telefon açtığını belirtip, "Eşime komşum da ulaşamadı. Öğle vardiyasında eve geldim ve cansız bedeni ile karşılaştım" dedi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya başlandı. Talihsiz kadının cansız bedeni savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacak. Polis, evde ele geçirilen bıçaklardaki parmak izini araştırırken çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.