Bu haber kez okundu.

Evi Yanan “Aslanhan” Ailesine Devletin Sıcak Eli Uzandı
banner229

Siirt Kent Merkezinde çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen aileye Siirt Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardım eli uzattı.

Siirt Merkez Alan Mahallesi 1658 sokakta bulunan Sıddık Arslanhan’a ait konutta dün çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Olayın öğrenilmesi üzerine harekete geçen Siirt Valiliği aileye yardım eli uzattı.

Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’in talimatları üzerine Sosyal inceleme uzmanlarımız ve vakıf çalışanları ile birlikte ailemizin ihtiyaçları yerinde tespit edilerek, bütçe imkanları dahilinde her türlü destek sağlanacaktır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aydın Şakar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli sosyal inceleme uzmanları, sosyologlar tarafından Arslanhan ailesi ziyaret edilerek, aileye gerekli ayni, nakdi ve psikolojik desteğin verilmesi yönünde karar alınmıştır.

Aileye kurumun konukevinde misafir edilebilecekleri yönünde teklif yapılmış, ancak ailenin şimdilik komşu ve yakınlarının yanında kalmayı uygun gördüklerini ifade etmişlerdir.

Ailemize ilk başta gıda yardımı yapılmış, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce sosyal ekonomik destek hizmeti kapsamında nakdi destek verilecek, ayrıca Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından da ayni ve nakdi yardımlar yapılarak, ailemizin mağduriyetini gidermek için her türlü sosyal ve ekonomik destek bütçe imkanları dahilinde verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.